Δεύτερο εντός έδρας... τεστ για τον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr:Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ήφαιστο Λήμνου στο "PAOK Sports Arena" σήμερα (19:00) σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.
Πηγή: sdna.gr
Δεύτερο εντός έδρας... τεστ για τον ΠΑΟΚ

Το δεύτερο εντός έδρας φιλικό... τεστ ετοιμάζεται να δώσει ο ΠΑΟΚ ο οποίος θα υποδεχτεί τον Ήφαιστο Λήμνου στις 19:00, με τον κόσμο της ομάδας να έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά τους παίκτες, καθώς η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ο Δικέφαλος προέρχεται από τη νίκη κόντρα στην Μπουγιουκσεχίρ με 90-63 όπου ήταν και το πρώτο του στο "PAOK Sports Arena" και σήμερα δίνει το πέμπτο του φιλικό προετοιμασίας.

O Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα έχει στη διάθεση του τους Βαγγέλη Μαργαρίτη και Γιανίκ Μορέιρα λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες, Παράλληλα, ο Λίνος Χρυσικόπουλος υπέστη κάκωση στον ώμο στον αγώνα κόντρα στη Μπουγιούκσεχίρ, ενώ με πρόβλημα από την αναμέτρηση έφυγε και ο Μαλίκ Πόουπ του οποίου το φρύδι άνοιξε και του τοποθετήθηκαν έξι ράμματα. Αμφότεροι είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για τη σημερινή αναμέτρηση.

Από την άλλη πλευρά, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του, δίνοντας ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι, όπου θα έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα.

Διαβάστε ακόμη...