Το φιλικό στο «μικροσκόπιο»

Από paok24.com: Με ήττα ξεκίνησε η παρουσία του Δικεφάλου του Βορρά στο τουρνουά του Νόβι Σαντ.
Πηγή: paok24.com
Το φιλικό στο «μικροσκόπιο»

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-0 σετ από την Calcit στην πρώτη φιλική αναμέτρηση που έδωσε επί σερβικού εδάφους, καθώς ακολουθούν άλλες δύο με την Βοϊβοντίνα το Σάββατο και με την ACH Volley την Κυριακή.

Πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου του Βορρά ήταν ο Τζούριτς με 12 πόντους, με τον Σαφράνοβιτς να ολοκληρώνει το παιχνίδι στους 8 και τους Τακουρίδη, Γκόρτσανιουκ και Μάρκεζ να ακολουθούν με 7.

Με τις απουσίες των Χιμένεθ και Όκολιτς ο Στάνκου μοίρασε το χρόνο στους ακραίους (Σαφράνοβιτς, Γκόρτσανιουκ, Καπετανίδη) και στους κεντρικούς (Μάρκεζ, Τακουρίδη, Γάτση).

Σε όλη την αναμέτρηση αγωνίστηκε ως λίμπερο ο Εφραιμίδης με 64% υποδοχή (32% άριστες), ενώ ο Τερζής ήταν ο βασικός πασαδόρος, με τον Φιλίποφ να περνάει ως αλλαγή στο δεύτερο και τρίτο σετ.

Χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο σετ πήρε και ο νεαρός Μπούτος.

Ο ΠΑΟΚ που στην επίθεση του είχε 43% και στην υποδοχή του 61% (35% άριστες) πήρε τέσσερις πόντους από το μπλοκ του, ενώ είχε και τέσσερις άσσους.

Τη «ζημιά» για τον Δικέφαλο έκαναν τα λάθη στο πρώτο και δεύτερο σετ, με την ομάδα της Σλοβενίας να κερδίζει συνολικά 23 «εύκολους» πόντους.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...