Με τον... αέρα της Νέας Σμύρνης

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ καλείται να περάσει νικηφόρα από την έδρα του ΟΦΗ, για την 3η αγωνιστική της Super League και να αρχίσει να κάνει «όπλο» του, την περσινή του αδυναμία.
Πηγή: paok24.com
Με τον... αέρα της Νέας Σμύρνης
Επιστροφή και πάλι στην αγωνιστική δράση για τους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά τη διακοπή στο πρωτάθλημα εξαιτίας των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχοντας στις... αποσκευές του το 2 στα 2 των προηγούμενων αγωνιστικών, αλλά με δύο βαθμούς λιγότερους από τους πρωτοπόρους εξαιτίας της τιμωρίας που... κουβαλούσε από την περσινή σεζόν, θέλει να φύγει από το «Γεντί Κουλέ» με το τρίποντο πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο διπλό στη φετινή αγωνιστική περίοδο, μετά από την εκτός έδρας επικράτηση κόντρα στον Πανιώνιο.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου θέλουν να... ξορκίσουν το «φάντασμα» της περσινής σεζόν, όταν έπρεπε να φτάσουν στην 13η αγωνιστική για να πανηγυρίσουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Ξάνθη με 3-0.

Είχαν προηγηθεί έξι αποτυχημένες προσπάθειες με τις ισοπαλίες με Λεβαδειακό (0-0), Απόλλων (0-0), ΑΕΛ (1-1), Πανιώνιος (2-2) και τις ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό με 1-0.

Διαβάστε ακόμη...