ΟΦΗ - ΠΑΟΚ... 3,5 χρόνια μετά (vid)

Από paok24: Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο «Γεντί Κουλέ» μετά την ήττα με 3-1 στις 4 Φεβρουαρίου 2015.
Πηγή: paok24.com
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ... 3,5 χρόνια μετά (vid)

 

Μνήμες του παρελθόντος θα αναβιώσουν το απόγευμα του Σαββάτου στην έδρα του ΟΦΗ, αφού μετά από αρκετά χρόνια η κρητική ομάδα θα τεθεί ξανά αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ σε αγώνα πρωταθλήματος στα... μεγάλα σαλόνια.

Η τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Γεντί Κουλέ» είχε πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου 2015 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής σε ένα παιχνίδι που πήγαν όλα στραβά για τον ΠΑΟΚ ο οποίος «καιγόταν» για τη νίκη καθώς βρισκόταν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Και όλα αυτά μάλιστα απέναντι σε έναν ΟΦΗ με πολλά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα, που δεν πτόησαν όμως την ομάδα του Ηρακλείου που έφτασε στη νίκη με 3-1.

Ο Τζορτζ στο 11ο λεπτό έβαλε σε ρόλο... οδηγού τον ΟΦΗ, ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα του ίδιου αλλά και της ομάδας του στο 34' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 52' με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, όμως η κρητική ομάδα με γκολ του Κουτσιανικούλη στο 82' «σφράγισε» τη νίκη απέναντι στο Δικέφαλο του Βορρά.

Οι «ασπρόμαυροι» έχοντας στον πάγκο τους τον Άγγελο Αναστασιάδη παρατάχθηκαν σε εκείνη την αναμέτρηση με τους:

Γλύκο, Κατσικά, Ρικάρντο Κόστα, Σκόνδρα, Κωνσταντινίδη (59' Κίτσιου), Μαντούρο (45'+1' Τζανδάρη), Νομπόα, Γκολάσα (82' Κουλούρη), Περέιρα, Μακ και Παπαδόπουλο
Videos:

Διαβάστε ακόμη...