Τα πλάνα του Λουτσέσκου

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την αναχώρηση του για το Ηράκλειο, όπου αύριο το απόγευμα στις 18:15 θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ.
Πηγή: paok24.com
Τα πλάνα του Λουτσέσκου

Οι ασπρόμαυροι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους σήμερα το πρωί και κατόπιν έγινε γνωστή η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Όσον αφορά στις δοκιμές του Ρουμάνου τεχνικού για το αυριανό παιχνίδι, όλα δείχνουν ότι δεν θα πάει σε σημαντικές αλλαγές.

Στο τέρμα θα είναι και πάλι ο Πασχαλάκης, ενώ στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα και Βιεϊρίνια.

Στο κέντρο, η δυάδα Κάνιας-Μαουρίσιο έχει και πάλι το προβάδισμα, ενώ μεσοεπιθετικά ο Ρουμάνος τεχνικός ανακάτεψε αρκετά την τράπουλα.

Ο Πέλκας θα πρέπει να πάρει ανάσες, ωστόσο πήρε χρόνο στις δοκιμές και φαίνεται ότι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τον σκέφτεται για το βασικό σχήμα, χωρίς ωστόσο να είναι ξεκάθαρο το τι θα επιλέξει.

Από εκεί και πέρα, οι Ελ Καντουρί και Ζαμπά έχουν τον πρώτο λόγο για τα άκρα, με τους Μπίσεσβαρ και Ουάρντα να διεκδικούν επίσης θέση, ενώ ο Ακπόμ θα ξεκινήσει στην κορυφή αντί του τραυματία, Πρίγιοβιτς.

Διαβάστε ακόμη...