H ώρα του Μορέιρα (pic)

Από paok24.com: Ο Γιανίκ Μορέιρα ξεκινάει σήμερα τις υποχρεώσεις του με την Αγκόλα, στη δεύτερη φάση των προκριματικών του Μουντομπάσκετ 2019.
Πηγή: paok24.com
H ώρα του Μορέιρα (pic)

Ο σέντερ του ΠΑΟΚ, βρέθηκε στην πατρίδα του από την περασμένη Κυριακή και σήμερα ξεκινάει το τριήμερο των αγώνων, που διεξάγονται όλοι στην Τυνησία.

Στις 17:30, η Αγκόλα αντιμετωπίζει το Καμερούν στο πρώτο παιχνίδι της δεύτερης φάσης των προκριματικών και μαζί στον όμιλο είναι επίσης, η Τυνησία, η Αίγυπτος, το Μαρόκο και το Τσαντ.

Η ομάδα του Μορέιρα ξεκινάει, έχοντας το 4-2 από την πρώτη φάση, ίδιο ρεκόρ με το Καμερούν που αντιμετωπίζει σήμερα, ενώ πρώτη είναι η Τυνησία που έκανε το απόλυτο, με 6/6 στην πρώτη φάση.

Ο Μορέιρα, είναι ο πρώτος στην ομάδα του στο σύστημα αξιολόγησης, με 13 βαθμούς μέσο όρο, πρώτος σε μέσο όρο πόντων με 11,7, καθώς και στα ριμπάουντ με 6 ανά παιχνίδι, αναμένεται να έχει κομβικό ρόλο και σε αυτούς τους αγώνες.

«Σήμερα η Αγκόλα αντιμετωπίζει το Καμερούν στην Τυνησία στο εναρκτήριο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019» ανέφερε στο Twitter η ομοσπονδία της Αγκόλα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω...

Διαβάστε ακόμη...