ΠΑΟΚ for Final 4

Από sdna.gr: Πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ σήμερα στο Παλατάκι... και αυτά που είδα, θα ήθελα να τα μοιραστώ και μαζί σας. 
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ for Final 4

Είδα μία πολύ καλή ομάδα, γεμάτη σε όλες τις θέσεις, μία ομάδα με αρχή, μέση και τέλος, συγκέντρωση, πολύ πάθος, υπομονή στην επίθεση, καλά σκρίν, παιχνίδι κοντά στα στεφάνια, με λίγα λόγια, ένα γεμάτο παιχνίδι. (Εντάξει και ο αντίπαλος δεν είναι και ομάδα Ευρωλίγκας, αλλά ήταν μία καλή τουρκική ομάδα).

Ξεκίνησε ο αγώνας, με μπροστάρηδες τους Χάτσερ και Γκος, που από την πρώτη επίθεση του αγώνα, έδιναν τον ρυθμό και την σωστή καθοδήγηση που χρειάζεται μία ομάδα στους συμπαίκτες τους.

Με άρεσε πολύ ότι (αν και ήμαστε στην προετοιμασία ακόμα!!!), δεν «τράκαρε» μπασκετικά κανένας παίκτης με τον άλλον συμπαίκτη του στην επίθεση, που αυτό σημαίνει, ότι δουλεύουν πολύ στις προπονήσεις, μα πάνω από όλα δουλεύουν ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ και για αυτό και μόνο έχει την ευθύνη ο προπονητής.

Οι καινούργιοι παίκτες, ήταν μέσα στη φιλοσοφία του προπονητή, αλλά και όταν ξέφευγαν λίγο, πράγμα λογικό, είδα ότι και το ατομικό τους ταλέντο είναι πολύ καλό, και δεν ενοχλεί...

Βλέποντας την ομάδα σήμερα στο φιλικό, με μπήκανε διάφορες σκέψεις, πώς αυτή η ομάδα, μπορεί φέτος να κάνει κάτι διαφορετικό, κάτι πρωτότυπο, να κάνει κάτι ρε αδερφέ μου, που να έχει και έναν ρεαλιστικό στόχο.

Το να χτυπήσει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, και να κάνει ΤΟ κάτι παραπάνω στην Ελλάδα και σε αυτό το πρωτάθλημα, λόγω μπάτζετ, ποιότητα,και όλα τα άλλα, με απλά ελληνικά, δεν γίνεται.

Το Κύπελλο Ελλάδος είναι μαντεψιά, άμε σε κάτσει η κλήρωση πας και σε κάποιον τελικό, και εκεί όλα γίνονται, αλλιώς πάπαλα και αυτό...

Αυτό που με βασανίζει το κεφάλι, είναι ότι αυτή η ομάδα, πρέπει να βάλει στόχο, το final 4 της Ευρώπης.

Με αυτό το στήσιμο της ομάδας, πας για το κάτι παραπάνω. Δεν θέλω να ακούω, ότι θέλουμε να κάνουμε μία καλή παρουσία στην Ευρώπη, και όσο πιο ψηλά να φτάσουμε και τέτοια.

Θέλω να ακούσω από τον ΠΑΟΚ,ότι ο μεγάλος μας στόχος είναι η Ευρώπη, και να φτάσει η ομάδα στο Final 4. Αυτό ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ!!!

Και από ότι άκουσα (δεν είμαι σίγουρος, μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα), ότι η ΑΕΚ πέρσι, πήρε το Final 4 στην Αθήνα και έβγαλε και λίγα κέρδη, ενώ πήρε και το Κύπελλο, γιατί είχε και τον κόσμο μαζί στην έδρα της!!! (ναι αμέ)

Γιατί λοιπόν να μην το κυνηγήσει και ο ΠΑΟΚ αυτό και να ζητήσει να γίνει και στο Παλατάκι, και να το πάρει κιόλας;;; Γιατί άμα πάει ο ΠΑΟΚ σε Final 4, με αυτόν τον κόσμο που έχει, δεν μπορεί να το χάσει με τίποτα!!!

Γράφει ο Γιάννης Γιαννούλης

Διαβάστε ακόμη...