«Σημάδεψαν τη ζωή μου Μονακό και ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Μεγάλη συνέντευξη σε γαλλική ιστοσελίδα παραχώρησε ο Φρεντερίκ Νιμανί, ο οποίος στα 29 του χρόνια αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ελβετίας με τη φανέλα της Ξαμάξ.
Πηγή: paok24.com
«Σημάδεψαν τη ζωή μου Μονακό και ΠΑΟΚ»

Ο Γάλλος επιθετικός, που πριν φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ το 2012 (14 παιχνίδια, 1 γκολ) αγωνίστηκε σε Μονακό, Λοριάν, Σεντάν, Μπέρνλεϊ και Ναντ ενώ μετά την αποτυχημένη θητεία του στην Τούμπα αγωνίστηκε με τις φανέλες των Ίστρ, ΟΦΗ, Φρίμπουργκ, Έγκερσουντς, μίλησε στην ιστοσελίδα "actufoot.com" και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το αν έχει κρατήσει επαφές με πρώην συμπαίκτες του ή πρώην προπονητές του, απάντησε:

"Το 2012, ο Λάσλο Μπόλονι με τον οποίο ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα στη Ligue 1, μου ζήτησε να πάω μαζί του στον ΠΑΟΚ. Με αυτό το κλαμπ, ανακάλυψα τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το Γιουρόπα Λιγκ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχω καλές αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ, γιατί μετά την Μονακό είναι η δεύτερη ομάδα που σημάδεψε τη ζωή μου.

Φυσικά, δεν μπορώ να ξεχάσω το ότι ο Λάσλο Μπόλονι με εμπιστεύτηκε όταν ήμουν μόνο 17 χρονών. Όταν γνωρίζεις πως ανέδειξε ποδοσφαιριστές όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ή ο Ράφαελ Βαρά, ποδοσφαιριστές που είναι τώρα αστέρια, καταλαβαίνεις το πόσο σημαντικό είναι. Δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ".

Διαβάστε ακόμη...