Η ευκαιρία του Ακπόμ στον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Ο Τσούμπα Ακπόμ όπως όλα δείχνουν θα πάρει φανέλα βασικού στον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, μετά τον τραυματισμό του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.
Πηγή: sdna.gr
Η ευκαιρία του Ακπόμ στον ΠΑΟΚ

Η ατυχία χτύπησε την... πόρτα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους και αναμένεται να λείψει από την αγωνιστική δράση για εφτά με δέκα ημέρες.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει ένα δύσκολο πρόγραμμα, καθώς μπαίνει στη μάχη και του Europa League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να στερείτε τις υπηρεσίες του Σέρβου επιθετικού, εκτός από το ματς της Κρήτης και κόντρα στην Τσέλσι, ενώ θα γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβει την ΑΕΚ την οποία θα υποδεχτούν οι "ασπρόμαυροι" στην Τούμπα.

Αυτός που θα κλιθεί να τον αντικαταστήσει θα είναι πιθανότατα ο Τσούμπα Ακπόμ, ο οποίος έχει εγκλιματιστεί στην ομάδα και φαίνεται ότι θα βρίσκεται στην γραμμή κρούσης του Δικεφάλου.

O Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να του δώσει χρόνο και δεν βιάστηκε να τον ρίξει στα... βαθιά (όπως άλλωστε με τους περισσότερους παίκτες), δίνοντας του λεπτά συμμετοχής στα τέσσερα τελευταία ματς της ομάδας.

Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε στα ματς κόντρα στην Μπενφίκα (σύνολο 16 λεπτά), ενώ πέρασε ως αλλαγή κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (8 λεπτά), αλλά και απέναντι στον Πανιώνιο (23 λεπτά) πετυχαίνοντας μάλιστα και γκολ στη "Ν. Σμύρνη", το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο νεαρός επιθετικός βλέπει τον ΠΑΟΚ ως την μεγάλη του ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο του, εκτοξεύοντας την καριέρα του, κάτι από το οποίο θα κερδίσει και η ομάδα που επένδυσε και πίστεψε στο project που ακούει στο όνομα "Τσούμπα Ακπόμ".

Με αφορμή λοιπόν και την απουσία του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο Ακπόμ καλείται να δείξει κάποια από τα χαρακτηριστικά του στον αγωνιστικό χώρο και να αρπάξει την ευκαιρία από τα... μαλλιά δείχνοντας ότι μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και η λύση του Νίκου Καρέλη, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, καθώς πραγματοποίησε προετοιμασία με τη Γκενκ και θα είναι στην αποστολή του Δικεφάλου για το ματς κόντρα στους Κρητικούς, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του επιστρέφοντας μετά από 985 στην Super League.

Διαβάστε ακόμη...