Έρχεται πρόγραμμα… βουνό

Από inpaok.com: Τα δύσκολα ξεκίνησαν από νωρίς φέτος για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αμέσως μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας, κλήθηκε να δώσει δύσκολα παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League.
Πηγή: inpaok.com
Έρχεται πρόγραμμα… βουνό

Η σεζόν ξεκίνησε με 6 αγώνες κόντρα σε Βασιλεία, Σπαρτάκ Μόσχας και Μπενφίκα, ενώ πριν τη σύντομη διακοπή λόγω του Nations League, ο Δικέφαλος έδωσε και δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα με Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν και πάλι το Σάββατο (15/9), με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, αγώνας που ανοίγει τον... κύκλο κρίσιμων αναμετρήσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πέντε ημέρες μετά το ματς στην Κρήτη, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου υποδέχεται την πανίσχυρη Τσέλσι στην Τούμπα, στα πλαίσια της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League, ενώ στις 23 του μηνός είναι προγραμματισμένο το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ επίσης στην Τούμπα.

Μια εβδομάδα αργότερα, ο ΠΑΟΚ θα κατέβει στο Φάληρο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (30/9), ενώ στις 4 Οκτωβρίου θα ταξιδέψει στη Λευκορωσία για τον αγώνα με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Το πρόγραμμα των συνεχόμενων αναμετρήσεων κλείνει τρεις ημέρες αργότερα, στις 7 Οκτωβρίου, με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Διαβάστε ακόμη...