Ξανά για βασικός ο Πέλκας

Από inpaok.com: Μετά τη νίκη μέσα στο Ταλίν επί της Εσθονίας, η Ελλάδα αναζητά απόψε (21:45, Epsilon TV/Cosmote Sports 1) το δεύτερο τρίποντο στην Ουγγαρία, προκειμένου να αποκτήσει «αέρα» πρωτιάς στον όμιλό της στο θεσμό του Nations League.
Πηγή: inpaok.com
Ξανά για βασικός ο Πέλκας

Ο Σκίμπε και οι συνεργάτες του στην Εθνική γνωρίζουν ότι με μια νίκη επί της Ουγγαρίας και μία ακόμα στη συνέχεια, θα αποκτήσουν σημαντικό προβάδισμα απέναντι στους Μαγυάρους που θεωρητικά αποτελούν το άλλο μεγάλο φαβορί του ομίλου.

Στα πλάνα του φαίνεται ότι βρίσκεται και πάλι για να βασικός ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος ήταν στη βασική 11άδα και απέναντι στην Εσθονία.

Το ευχάριστο για τον Γερμανό ομοσπονδιακό τεχνικό είναι πως θα έχει στη διάθεσή του τον Ζέκα, ο οποίος είναι έτοιμος, ενώ αναμένεται να παρατάξει ένα πιο ορθολογικό σχήμα σε σχέση με αυτό που είδαμε το περασμένο Σάββατο απέναντι στην Εσθονία.

Η Εθνική προπονήθηκε χθες (10/9) στο «Groupama Stadium» (εκεί που θα παίξει και ο ΠΑΟΚ με τη Βίντι για τον όμιλο του Europa League), με τον Σκίμπε να βλέπει τον Κώστα Μήτρογλου να μην συμμετέχει σ' όλο το πρόγραμμα. Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Δώνης να παραμένει βασικός υποψήφιος για την βασική ενδεκάδα.

Στα της ενδεκάδας τόσο ο Γιαννούλης όσο και ο Τζαβέλλας διεκδικούν τη θέση του αριστερού μπακ για την αναμέτρηση με την Ουγγαρία. Επιπρόσθετα υπάρχει πιθανότητα ο Μπακάκης να πάρει την θέση του Τοροσίδη στο βασικό σχήμα.

Ταυτόχρονα και όσον αφορά το κέντρο εάν ο Ζέκα είναι 100% θα ξεκινήσει έχοντας δίπλα του έναν εκ των Τζιόλη, Κουρμπέλη ή και Μπουχαλάκη.

Τέλος οι Φορτούνης, Μάνταλος και Πέλκας θα βρίσκονται πίσω από τον φορ που θα επιλέξει ο Μίκαελ Σκίμπε.

Διαβάστε ακόμη...