Δημήτρης Πέλκας: Ένας καλός λόγος για να δεις το Nations League!

Η "Gazzetta dello Sport" συμπεριέλαβε τον Πέλκα, στη λίστα με τους ωραιότερους παίκτες του Nations League, που σε κάνουν να... κολλάς με την μπάλα!
Πηγή: paok24.com
Δημήτρης Πέλκας: Ένας καλός λόγος για να δεις το Nations League!

Το Nations League μπαίνει σιγά-σιγά στη ζωή μας κι έρχεται να αντικαταστήσει τους φιλικούς αγώνες των Εθνικών ομάδων, δίνοντας ένα έξτρα κίνητρο σε όλους.

Πολλοί είναι αυτοί, που τις τελευταίες ημέρες έχουν προσπαθήσει να αναλύσουν το Nations League, τον τρόπο διεξαγωγής του και το τι θα μπορέσει να προσφέρει στις Εθνικές ομάδες.

Η διαδικτυακή έκδοση της "Gazzetta dello Sport" ωστόσο, παρουσίασε μία... άλλη οπτική. Συγκεκριμένα, παρουσιάζει έναν... σημαντικό λόγο, για να το παρακολουθήσει κανείς.

"Υπάρχει ένας ακόμη λόγος για να παρακολουθήσει κανείς τους αγώνες του Nations League, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί, καταλήγοντας σε επτά ποδοσφαιριστές, που αποτελούν έξτρα κίνητρο, για το γυναικείο κοινό.

Μεταξύ αυτών και ο Δημήτρης Πέλκας! Οι Ιταλοί σημειώνουν, πως ο άσος του ΠΑΟΚ "συστήθηκε" στο κοινό μέσα από τις εμφανίσεις του στον

"Δικέφαλο", με τον αριθμό των ακόλουθων του στα social media να έχει εκτοξευθεί:

"Μεταξύ των νέων προσώπων του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Δημήτρης Πέλκας, τράβηξε επάνω του τα βλέμματα χάρη στις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την εξωτερική του εμφάνιση, που τον έχουν κάνει να έχει έναν μεγάλο αριθμό ακόλουθων στα social media. Στο Nations League θα τον δούμε κόντρα στην Εσθονία και στην Ουγγαρία".

Αξίζει να σημειωθεί, ότι εκτός του Πέλκα, στη συγκεκριμένη λίστα βρίσκονται οι Γκίσλασον, Ζιρού, Σέρχιο Ράμος, Μοράτα, Χέντερσον και Σόμερ (Δείτε ΕΔΩ).

Διαβάστε ακόμη...