Τσίπρας: «Ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει το γήπεδο που του αξίζει» (vid)

Από sdna: Ο Αλέξης Τσίπρας στο τέλος της κεντρικής ομιλίας του για τη ΔΕΘ ανακοίνωσε πως η Κυβέρνηση θα παραχωρήσει με νομοθετική ρύθμιση το χώρο του στρατοπέδου που βρίσκεται στην περιοχή της Άνω Τούμπας, με σκοπό ο ΠΑΟΚ να δημιουργήσει το νέο του γήπεδο!
Πηγή: sdna.gr
Τσίπρας: «Ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει το γήπεδο που του αξίζει» (vid)

 

Στο πλαίσιο της κεντρικής ομιλίας του στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης", ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, προχώρησε σε πολλές εξαγγελίες και ένα από τα θέματα που συζήτησε ήταν αυτό του γηπέδου του ΠΑΟΚ, κάτι που είχε προαναγγείλει, από το πρωί όταν και είχε βρεθεί στο περίπτερο του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ.

Προς το τέλος της ομιλίας του, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε άνοιγμα στη Θεσσαλονίκη, μίλησε για το όραμά του γι' αυτήν και κάπου εκεί προχώρησε στην ανακοίνωση που όλοι περίμεναν σχετικά με το γήπεδο του Δικεφάλου

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: "Είμαι σε θέση να ανακοινώσω ότι παραχωρούμε άμεσα με νομοθετική ρύθμιση που θα έρθει στη Βουλή τις επόμενες ημέρες το χώρο του στρατοπέδου που βρίσκεται στην Ανω Τούμπα για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το γήπεδο των ευρωπαϊκών προδιαγραφών που του αξίζει, τόσο στην ιστορία του συλλόγου του, όσο και στην πόλη της Θεσσαλονίκης".

Δείτε το βίντεο με τη σχετική του δήλωση:

Διαβάστε ακόμη...