«Κάθε μέρα που περνάει είναι κέρδος»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καστοριά, τόσο για το σημερινό παιχνίδι, όσο και για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας.
Πηγή: paokbc.gr
«Κάθε μέρα που περνάει είναι κέρδος»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Είχαμε μια πολύ δύσκολη και επίπονη προπονητική εβδομάδα, οπότε το σημερινό φιλικό ήταν πολύ χρήσιμο για εμάς. Κρατάμε το γεγονός ότι τελειώσαμε το παιχνίδι υγιείς. Είχαμε την παρουσία ενός νέου παίκτη, του Darrius Garrett, αλλά το πρόβλημα μας είναι ότι έχουμε αρκετές απουσίες, οι οποίες δεν μας βοηθούν στο να βρούμε ρυθμό και συνοχή. Θεωρώ, πάντως ότι κάθε μέρα που περνάει είναι κέρδος για εμάς».

Για το αν η ομάδα παρουσιάζει επιθετική και αμυντική συνέπεια: «Έχουμε αρκετά σκαμπανεβάσματα. Έχουμε παίξει τρία φιλικά και έχουμε διαφορετική εικόνα όχι μόνο από αγώνα σε αγώνα, αλλά και από δεκάλεπτο σε δεκάλεπτο. Αυτό είναι λογικό για την εποχή. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε τα πράγματα που κάνουμε καλά, να μεγαλώσουμε το επίπεδο της συχνότητας σε αυτά και να διορθώσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις κακές μας στιγμές τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Η ανάπτυξη μας είναι ακόμα αργή, η ταχύτητα και ο συγχρονισμός είναι ακόμα σε μέτριο επίπεδο. Σήμερα παίξαμε ένα φιλικό απέναντι σε μια ομάδα χαμηλότερου επιπέδου και θεωρώ ότι έχουμε ακόμα αρκετά να διορθώσουμε».

Για τον Darrius Garrett: «Είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας δώσει πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Μπορεί να παίξει επιθετική άμυνα, να χρησιμοποιήσει την αλτικότητά του να κάνει μπλοκ, να μαζέψει ριμπάουντ και στην επίθεση να μας δώσει δημιουργία μέσα από τα καλά σκριν που μπορεί να κάνει. Έχουμε παίκτες που μπορούν να χειριστούν καλά την μπάλα, οπότε αν μπορέσει να δώσει τα σκριν θα μας βοηθήει αρκετά. Θέλουμε γενικά να προσθέσει πολλά μικρά πράγματα που μας έλειπαν».

Για το πότε θα είναι η ομάδα πλήρης: «Δεν είναι μόνο θέμα τραυματισμών. Κάποια παιδιά θα επιστρέψουν την επόμενη εβδομάδα. Έχουμε παιδιά που είναι με τις εθνικές τους ομάδες και θα έχουμε αρκετές απουσίες ειδικά στις θέσεις των ψηλών. Το σημαντικό είναι να γυρίσουν τα παιδιά υγιείς, έτσι ώστε τις τελευταίες δύο εβδομάδες προετοιμασίας να είμαστε όλοι μαζί».

Διαβάστε ακόμη...