«Θα ήμουν καλύτερα με τον Πρίγιοβιτς»

Aπό arenafm.gr: Με το... δεξί ξεκίνησε χθες η Εθνική ομάδα της Σερβίας τις υποχρεώσεις της στο UEFA Nations League, κερδίζοντας εκτός έδρας τη Λιθουανία με 1-0, χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τάντιτς στο 38ο λεπτό.
Πηγή: arenafm.gr
«Θα ήμουν καλύτερα με τον Πρίγιοβιτς»

Ωστόσο, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής, με τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς να δίνει τη δική του εξήγηση όταν ρωτήθηκε μετά το τέλος του αγώνα για το αν θα ήταν πιο παραγωγικός έχοντας στο πλευρό του τον Σέρβο φορ του ΠΑΟΚ:

«Ναι, νομίζω πως θα ήμουν, όμως ήταν απόφαση του προπονητή (σ.σ. να μην αγωνιστεί ο Πρίγιοβιτς). Η Λιθουανία έπαιξε με πέντε παίκτες στην άμυνα, ήταν πολύ δύσκολο να τους διασπάσουμε. Ήταν συμπαγείς στην άμυνα, αλλά δεν προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μένα και σίγουρα θα ήταν τα πράγματα πιο εύκολα εάν είχα δίπλα μου τον Πρίγιοβιτς. Ίσως σε αυτή την περίπτωση χάναμε κάποιους πόντους στη μεσαία γραμμή μας, αλλά θα κερδίζαμε άλλα πράγματα. Μου αρέσει να παίζω μαζί με τον Πρίγιο, παίξαμε ορισμένα παιχνίδια μαζί και νομίζω πως τα πήγαμε καλά».

Διαβάστε ακόμη...