Η Βίντι... σκιαγραφεί τον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Βίντι στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Europa League και η ουγγρική ομάδα ανέλυσε το προφίλ του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
Η Βίντι... σκιαγραφεί τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Βίντι στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League και μπορεί να μη πλησιάζουν οι μεταξύ τους αγώνες, ωστόσο η ουγγρική ομάδα σκιαγράφησε το προφίλ του Δικεφάλου.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην παρουσία των πολλών ξένων στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, ξεχωρίζοντας ωστόσο τον Πόντους Βέρνμπλουμ ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης με το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα, Γκίοργκι Μιλάνοφ, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στον Φερνάντο Βαρέλα λόγω και της σχέσης με τον αριστερό της μπακ, Στοπίρα, λόγω της κοινής τους καταγωγής από το Πράσινο Ακρωτήριο.

Μάλιστα, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, δεν περνάει απαρατήρητος, αναφερόμενη και στην κοινή παρουσία με τον Νεμάνια Νίκολιτς στη Λέγκια, όπου ήταν το επιθετικό δίδυμο της ομάδας, ενώ τονίζεται η ανάδειξη του ως πρώτος σκόρερ με 19 γκολ.

Στη συνέχεια γίνεται λόγος για τον αρχηγό του Δικεφάλου, Αντρέ Βιειρίνια, ανατρέχοντας τη μνήμη στον αγώνα της Ουγγαρίας με την Πορτογαλία που ήρθε ισόπαλος με σκορ 3-3 και επισημαίνοντας ότι ήταν μέλος της Εθνικής που κατέκτησε το Euro του 2016.

Το κείμενο κλείνει με τον Δημήτρη Πέλκα, ως ο μοναδικός παίκτης που θα φοράει τα χρώματα της Εθνικής ομάδας που θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία στο πλαίσιο του Nations League.

Διαβάστε ακόμη...