Το όραμα Σαββίδη για τη νέα Τούμπα

Aπό paok24.com: Ότι έβαλε ως στόχο, αργά ή γρήγορα το πέτυχε! Και το νέο γήπεδο της Τούμπας υπήρξε από τους πρωταρχικούς στόχους του Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: paok24.com
Το όραμα Σαββίδη για τη νέα Τούμπα

Με την έλευση του μεγαλομετόχου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το 2012, προχώρησαν με ταχύτατους ρυθμούς οι αλλαγές βελτίωσης σε συγκεκριμένους χώρους στο γήπεδο της Τούμπας και πιο συγκεκριμένα στα αποδυτήρια, στην είσοδο, στους χώρους των γραφείων, στην αίθουσα συσκέψεων και στην προεδρική σουίτα. Παρεμβάσεις που έγιναν, αφού προηγουμένως είχαν μελετηθεί οι αντίστοιχοι χώροι σε μεγάλα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Το μεγάλο όραμα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο, είναι η ανέγερση της «νέας Τούμπας», του γηπέδου, που θα σηματοδοτήσει τη νέα εποχή του Δικεφάλου, με το δικό του υπερσύγχρονο σπίτι, παραμένοντας ωστόσο πιστός στις παραδόσεις.

«Όταν ήρθα στην ομάδα, έκανα τον γύρο της Τούμπας και είπα ότι εμείς θα φύγουμε από εδώ. Αλλά μετά έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται ότι αυτό μπορεί να είναι το μεγαλύτερο λάθος του ΠΑΟΚ! Μπορούμε να χτίσουμε ένα νέο γήπεδο. Αλλά μπορούμε να έχουμε νέα Τούμπα; Εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της ομάδας, εκεί που το σώμα μου αισθάνεται την ενέργεια; Σήμερα, λοιπόν, είμαι μπροστά σε ένα δίλημμα: Είτε πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη ανακαίνιση της Τούμπας, είτε πρέπει να... εμφανιστεί μια Τούμπα σε άλλο μέρος», ανέφερε ενώπιον των μελών του ΣΦ ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης ο Ιβάν Σαββίδης κατά την διάρκεια επίσκεψης τους στις ΗΠΑ το 2016.

Φάκελος: «Νέα Τούμπα»

Έχοντας πάρει την απόφασή του για το νέο γήπεδο του Δικεφάλου, τον Οκτώβριο του 2017, ο Ιβάν Σαββίδης ξεκίνησε τις επαφές με όλα τα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ προκειμένου να επισπεύσει τις διαδικασίες για την ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας. Η απόφαση, άλλωστε είχε παρθεί και το νερό κυλούσε ήδη στο αυλάκι.

Η ανακατασκευή της Τούμπας παραμένει ψηλά στην ατζέντα του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος με γοργά και σταθερά βήματα προχωράει το γηπεδικό θέμα για τον Δικέφαλο, θέτοντας ως στόχο στην επόμενη τριετία οι «ασπρόμαυροι» να έχουν το δικό τους ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο «σπίτι», όπως σημείωσε άλλωστε σε πρόσφατη τοποθέτηση του στα ρωσικά ΜΜΕ:

«Έχω δώσει το λόγο μου στον εαυτό μου πως δεν θα πάω στην Τούμπα. Κι αυτό θα ισχύσει μέχρι ο ΠΑΟΚ να έχει καινούριο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...