"Κι ένα λεπτό να παίξω, θα τα δώσω όλα!"

Από paok24.com: Έτοιμος να δώσει ότι καλύτερο μπορεί στους αγώνες της Σερβίας με Λιθουανία και Ρουμανία για το Nations League, δήλωσε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.
Πηγή: paok24.com
"Κι ένα λεπτό να παίξω, θα τα δώσω όλα!"
Ο Σέρβος στράικερ, μίλησε στους συμπατριώτες του, στο περιθώριο της προετοιμασίας για τους αγώνες με την Λιθουανία (7/9) και τη Ρουμανία (10/9) και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει, όσο χρειαστεί.

"Είμαι χαρούμενος κάθε φορά που παίζω με την Εθνική ομάδα. Όλοι έχουμε πολύ υψηλό κίνητρο και θέλουμε να κάνουμε καλό ξεκίνημα, να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια που θα δώσουμε και να περάσουμε από τον όμιλο. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και παλεύουμε για τον στόχο μας", ανέφερε αρχικά ο "killer" του ΠΑΟΚ, ενώ συνέχισε:

"Πρώτα θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με τη Λιθουανία κι ελπίζω ότι θα έρθει και αρκετός κόσμος στο γήπεδο, για να βρεθεί δίπλα μας.  Στο παιχνίδι με την Γεωργία, ο κόσμος μας ήταν φανταστικός και τώρα χρειαζόμαστε το ίδιο. Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι έτοιμοι και ακόμη κι αν κληθώ να παίξω για ένα παιχνίδι, θα πρέπει να το εκμεταλλευτώ και θα τα δώσω όλα", κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη...