Κίνδυνος αποβολής για Μπενφίκα!

Από inpaok.com: Τον κίνδυνο της αποβολής από όλες τις διοργανώσεις, από έξι μήνες, ως και τρία χρόνια, αντιμετωπίζει η Μπενφίκα, που φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα εγκλήματα της διαφθοράς, δωροδοκίας, πλαστογράφησης.
Πηγή: inpaok.com
Κίνδυνος αποβολής για Μπενφίκα!

Την Τρίτη (5/9), ο εισαγγελέας που ασχολείται με την υπόθεση, ανακοίνωσε ότι υπάρχουν ενδείξεις πως δικαστικοί αξιωματούχοι διέρρεαν σε άνθρωπο της των «Αετών» πληροφορίες σχετικά με την εν ενεργεία εκδίκαση διαφόρων υποθέσεων, τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2017.

Οι πληροφορίες αυτές φέρεται να αφορούσαν τους αντιπάλους της Μπενφίκα για τις σεζόν 2016- 17, αλλά και 2017-18, με την εισαγγελία να τονίζει χαρακτηριστικά πως «Οι πληροφορίες αποκτήθηκαν με παράνομο τρόπο με αντάλλαγμα προνόμια για τους αξιωματούχους και παράνομα πλεονεκτήματα για την Μπενφίκα» .

Αυτός που φέρεται να διέρρεε τις απόρρητες πληροφορίες είναι ο δικαστικός αξιωματούχος Ζοζέ Σίλβα, ο οποίος μιλούσε με τον πρώην δικηγόρο του συλλόγου, Πάουλο Γκονσάλβες.

Οι δικηγόροι του Σίλβα αποδέχθηκαν την διαρροή, ωστόσο σημείωσαν ότι οι πληροφορίες που δόθηκαν δεν ήταν δυνατόν να καταστήσουν τη Μπενφίκα πλήρως ενήμερη για τις συγκεκριμένες υποθέσεις.

Ως αντάλλαγμα έπαιρνε φανέλες της ομάδας, εισιτήρια για αγώνες, αλλά και... δουλειά για τον ανιψιό του.

Διαβάστε ακόμη...