Έρχονται … ζόρια για τον ΠΑΟΚ

Από thessports.gr: Μετά το διπλό στην Νέα Σμύρνη, το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ αναμένεται να... αδειάσει, με 8 ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας να αναχωρούν για τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές.
Πηγή: thessports.gr
Έρχονται … ζόρια για τον ΠΑΟΚ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου με αποκλειστικό στόχο την ξεκούραση, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, των ποδοσφαιριστών του, τους έδωσε ρεπό για την Δευτέρα και Τρίτη.

Την Τετάρτη θα επιστρέψουν στην Μεσήμβρια, για να ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει τις επανέναρξης των υποχρεώσεων, όπου ξεκινάει ένα σετ πολύ απαιτητικών παιχνιδιών.

Η αρχή γίνεται από την Κρήτη, όπου ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», το Σαββατοκύριακο 15-16/ 9 (δεν έχει βγάλει αναλυτικό πρόγραμμα η Super League).

Την Πέμπτη (13/9) η ομάδα του Λουτσέσκου ρίχνεται στην μάχη του 12ου ομίλου του Europa League, υποδεχόμενη την «λαμπερή» Τσέλσι.

Ακολούθως, μερικές ημέρες αργότερα υποδέχεται την ΑΕΚ για το ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής της Super League, ενώ το, ιδιαιτέρως βαρύ πρόγραμμα κλείνει, σε πρώτη φάση με την επίσκεψη στο «Καραϊσκάκης» για την πέμπτη αγωνιστική.

Διαβάστε ακόμη...