Τα δεδομένα για Ουίλιαμς

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην απόκτηση του Ντάριους Γκάρετ και πλέον ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις, ενισχύοντας ακόμα περισσότερα τη ρακέτα.
Πηγή: inpaok.com
Τα δεδομένα για Ουίλιαμς

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου επιθυμούσε την προσθήκη ενός ακόμα ψηλού και ο 28χρονος σέντερ έχει το πλεονέκτημα, ότι έχει αγωνιστεί ξανά υπό τις οδηγίες του Έλληνα κόουτς (στην Κηφισιά τη σεζόν '13-14), κάτι που θα τον βοηθήσει να μπει γρήγορα στη φιλοσοφία και να... καλύψει το χαμένο έδαφος της προετοιμασίας.

Μετά την απόκτηση του Γκάρετ, οι επιτελείς του Δικεφάλου καλούνται να αποφασίσουν για το μέλλον του Τζόρντιν Ουίλιαμς, ο οποίος εξαρχής ήταν κίνηση... εκτός αρχικού πλάνου.

Τα στοιχεία του 22χρονου γκαρντ κέρδισαν τον Παπαθεοδώρου, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτησή του, με το σκεπτικό πως θα δοκιμαστεί στην προετοιμασία και κατόπιν θα παρθεί η οριστική απόφαση για παραμονή ή μη, ακόμα κι αν η συμφωνία προβλέπει διάρκεια συνεργασίας ενός έτους.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ένα πιθανό σενάριο είναι να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα (κατά προτίμηση εξωτερικού) αφού επεκτείνει τη συνεργασία του με τους «ασπρόμαυρους», προκειμένου να επιστρέψει τη νέα χρονιά έτοιμος.

Πάντως, η απόφαση αυτή δεν αναμένεται άμεσα να παρθεί, με δεδομένο πως υπάρχει ένας γεμάτος μήνας προετοιμασίας στην οποία θα χρειαστεί, καθώς από ένα σημαντικό κομμάτι της θα λείψουν οι διεθνείς.

Διαβάστε ακόμη...