«Αδειάζει» η Νέα Μεσημβρία

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα της Super League, μετά την χθεσινή του επικράτηση επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και σήμερα οι διεθνείς του Δικεφάλου, αναχωρούν για τις πατρίδες τους.
Πηγή: paok24.com
«Αδειάζει» η Νέα Μεσημβρία

Η Νέα Μεσημβρία, θα είναι... άδεια τις επόμενες ημέρες, καθώς οι Πρίγιοβιτς, Τόσκα, Χατσερίδης, Πέλκας, Βαρέλα και Ουάρντα, έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκρότημα των χωρών τους.

Το νεοσύστατο Nations League

Στο καλεντάρι των εθνικών ομάδων, θα μπει πλέον και το Nations League, με την Σερβία του Πρίγιοβιτς, την Ρουμανία του Τόσκα, την Ουκρανία του Χατσερίδη και την Ελλάδα του Πέλκα, να ετοιμάζονται για την παρθενική τους συμμετοχή στη νεοσύστατη διοργάνωση.

Όσον αφορά τους Βαρέλα - Ουάρντα, έχουν υποχρεώσεις με Πράσινο Ακρωτήριο και Αίγυπτο αντίστοιχα, στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Οι διεθνείς του ΠΑΟΚ αναμένεται να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη μέχρι και τις 13 του Σεπτέμβρη, προκειμένου να είναι έτοιμοι για την επανέναρξη της Super League και το εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ.

Διαβάστε ακόμη...