«Συγγνώμη για την ύποπτη παραφωνία»

Από paok24.com: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουδέποτε και με οποιονδήποτε τρόπο είχε εχθρικά συναισθήματα προς την ομάδα και τους φιλάθλους του Πανιωνίου και το ίδιο ισχύει για τους φιλάθλους μας».
Πηγή: paok24.com
«Συγγνώμη για την ύποπτη παραφωνία»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, αναφέρθηκε στην απαράδεκτη ενέργεια που οδήγησε στην ολιγόλεπτη διακοπή της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Δικέφαλο του Βορρά, ενώ με τα γραφόμενα του επιβεβαίωσε τα όσα υπογράμμισε νωρίτερα το PAOK24 περί μίας «ύποπτης» πράξης.

Η συγκεκριμένη ενέργεια θα φέρει νέο χρηματικό πρόστιμο στον ΠΑΟΚ, μετά από αυτό που του επιβλήθηκε στην πρεμιέρα, ενώ το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Δικεφάλου του Βορρά είναι κόντρα στην ΑΕΚ εκεί όπου οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τη συμπεριφορά τους προκειμένου να αποφευχθεί ακόμη και η τιμωρία της έδρας, σε περίπτωση που η ομάδα κριθεί υπότροπη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κ. Κυριάκου:

«Η Νέα Σμύρνη είναι ένα εξαιρετικό γήπεδο, με φιλάθλους πολύ υποστηρικτικούς για την ομάδα τους και πάντα δεκτικούς στο να παραχωρούνται εισιτήρια στους δικούς μας οπαδούς.

Η σημερινή παραφωνία είναι τόσο ύποπτη, τόσο για τη στιγμή που έγινε, όσο και για το γεγονός πως έγινε απέναντι σε μια φιλική κερκίδα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουδέποτε και με οποιονδήποτε τρόπο είχε εχθρικά συναισθήματα προς την ομάδα και τους φιλάθλους του Πανιωνίου και το ίδιο ισχύει για τους φιλάθλους μας. Εκ μέρους όσων εκφράζονται από τα παραπάνω μια συγγνώμη προς τους φιλάθλους του Πανιωνίου.

Επειδή όμως οι ομάδες μπορούν να γίνουν υποχείρια του ενός ηλιθίου, θα απομονώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε».

Διαβάστε ακόμη...