Η αδιανόητη ενέργεια με την φωτοβολίδα στην Ν.Σμύρνη, το «κράξιμο» και οι εξηγήσεις

Από sdna.gr: Ολιγόλεπτη διακοπή σημειώθηκε στο β΄ημίχρονο καθώς από την κερκίδα των φιλοξενούμενων «έφυγε» φωτοβολίδα προς την πλευρά των οπαδών του Πανιωνίου, γεγονός που έφερε αναστάτωση και ένταση. Τι ακολούθησε αμέσως μετά το περιστατικό...
Πηγή: sdna.gr
Η αδιανόητη ενέργεια με την φωτοβολίδα στην Ν.Σμύρνη, το «κράξιμο» και οι εξηγήσεις

Λίγα λεπτά μετά το γκολ του Ομάρ Ελ Καντουρί, το παιχνίδι στιγματίστηκε από την ενέργεια ενός μεμονωμένου οπαδού που βρισκόταν στην κερκίδα που φιλοξενούσε τον κόσμο του Δικεφάλου. Άμεσα προκλήθηκε ένταση και αντεγκλήσεις ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων, με τον Παπαπέτρου να διακόπτει για λίγα λεπτά το παιχνίδι...

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, δεν έλειψε ο έντονος εκνευρισμός για το περιστατικό με τον οπαδό που βρέθηκε ανάμεσα τους, δεδομένου ότι έβαζε σε κίνδυνο τον ΠΑΟΚ ενώ προσπάθησε να «αμαυρώσει» και την -μέχρι εκείνη την στιγμή- άψογη συμπεριφορά των φίλων του Δικεφάλου.

Το σύνολο του κόσμου αποδοκίμασε την συγκεκριμένη ενέργεια ενώ αρκετοί κινήθηκαν εναντίον του, με τον οπαδό να γίνεται... καπνός σε χρόνο ρεκόρ. Ακόμη και μέσω social media, ο κόσμος του ΠΑΟΚ έδειξε άμεσα την αντίδρασή του δεδομένου πως η Ν.Σμύρνη είναι ένα γήπεδο που παραδοσιακά είναι «φιλόξενο» για τον κόσμο του Δικεφάλου και δεν επιτρέπονται σε καμία περίπτωση ανάλογες συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο τις σχέσεις με τους φίλους των γηπεδούχων.

Γι΄αυτό εξάλλου υπήρχαν και εξηγήσεις, μετά το τέλος του παιχνιδιού, προκειμένου να αποκατασταθούν οι σχέσεις ανάμεσά τους και να κλείσει χωρίς περαιτέρω η συγκεκριμένη παρένθεση.

Το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν θα αποφύγει την «καμπάνα», με τον κανονισμό να αναφέρει πως κινδυνεύει με επιβολή προστίμου από 3.000 έως και 45.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...