Η ΕΡΤ κάνει πολιτική υπέρ της ΑΕΚ!

Απο inpaok.com: Για μια ακόμα εβδομάδα η ΕΡΤ και η Αθλητική Κυριακή δίνουν αφορμή για σχόλια με την στάση τους, όσον αφορά τις διαιτητικές αποφάσεις της αγωνιστικής.
Πηγή: inpaok.com
Η ΕΡΤ κάνει πολιτική υπέρ της ΑΕΚ!

Το βράδυ της Κυριακής (2/9) και κατά την παρουσίαση του αγώνα της ΑΕΚ στην Τρίπολη, η δημόσια τηλεόραση αποφάσισε να κάνει πολιτική υπέρ των «κιτρινόμαυρων».

Πιο συγκεκριμένα, όταν στην ανάλυση του αγώνα έφτασε η φάση της... βουτιάς του Πέτρου Μάνταλου, που έφερε το πέναλτι αναφέρθηκε από τον ρεπόρτερ της κρατικής τηλεόρασης, πως:

«Ο Κώτσιρας βάζει το χέρι και παρεμποδίζει τον Μάνταλο που μπαίνει μέσα στην περιοχή και Παπαδόπουλος που είναι έμπειρος και διεθνής διαιτητής από την Μακεδονία, είναι κοντά και δείχνει το πέναλτι».

Υπενθυμίζεται πως μια εβδομάδα πριν, στην ίδια εκπομπή, αναφέρθηκε πως το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης δεν υπάρχει, όταν το ριπλέει αποδεικνύει ξεκάθαρα την επαφή!

Η ουσία είναι ότι ο ελληνικός λαός πληρώνει για να εξυπηρετούν συμφέροντα συγκεκριμένων ομάδων και να κάνουν πολιτική κατά άλλων...

Διαβάστε ακόμη...