Να τους χαίρεται η ΕΠΣΜ!

Από paok24.com: Οι δύο χειρότεροι και οι δύο πιο αρεστοί στην Αθήνα διαιτητές, είναι Θεσσαλονικείς! Να τους χαίρεται η ΕΠΣΜ!
Πηγή: paok24.com
Να τους χαίρεται η ΕΠΣΜ!

Και η πλάκα είναι ότι ο ένας έγινε διεθνής και τον άλλο τον ετοιμάζουν!! Από αυτό ξεκινάμε, για να καταλάβουν όλοι το μέγεθος της ντροπής.

Μπράβο στην ΕΠΣΜ λοιπόν! Να τους χαίρεται. Μετά και τα σημερινά, είναι πλέον βέβαιο ότι αυτοί οι δύο είναι οι χειρότεροι -και με διαφορά- διαιτητές στη χώρα! Και οι δύο ανήκουν στην Ένωση του προέδρου της ΕΠΟ!! Τον έναν τον έκαναν διεθνή και τον άλλο τον ετοιμάζουν!!

Ποιους;

Τον Γιάννη Παπαδόπουλο, που χτες έπαιξε σαν την καλύτερη μεταγραφή της ΑΕΚ (εξάλλου δεν έκανε και άλλες) και με αυτή την απίστευτη απόφαση να δώσει πέναλτι στο... φτέρνισμα του Μάνταλου, χάρισε τρεις ακόμη βαθμούς σε αυτούς που και πέρυσι έσπρωξε με απίστευτο τρόπο στην Ξάνθη. Τότε που οι γηπεδούχοι έμειναν με εννιά και στο τέλος έχασαν με γκολ οφσάιντ. Σήμερα βέβαια την κόκκινη στον Πόνσε έκανε πώς δεν την είδε. Ο Θεσσαλονικιός Παπαδόπουλος που έχει παίξει την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια πάνω από δέκα φορές!! Γιατί όχι; Αφού... καλά τα πάει!

Και δεν είναι μόνο αυτός η ντροπή για την ΕΠΣΜ. Μαζί του και από κοντά ο Ζαχαριάδης. Ο οποίος από πέρυσι πήγαινε μία-μία ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Μία τον Ολυμπιακό στην Κέρκυρα, μία στη σφαγή της Λάρισας υπέρ της ΑΕΚ για το κύπελλο, μία και πάλι τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη. Στα ενδιάμεσα ήταν πάντα τιμωρημένος, αλλά πάντα επέστρεφε.

Κρίμα για τη Θεσσαλονίκη! Κρίμα για την ΕΠΣΜ. Κάποτε από εδώ έβγαιναν οι κορυφαίοι διαιτητές και τώρα έχουμε τους πιο υπάκουους... Αλλά τι να φοβηθούν; Αφού πιο πολύ κάθονται (παρά παίζουν) από τις τιμωρίες, αλλά όλο και καταφέρνουν να επιστρέφουν για να καθορίζουν αποτελέσματα όπως το σημερινό. Αντί αυτοί οι δύο να έχουν πάει εδώ και καιρό στο σπίτι τους, συνεχίζουν και θέλουν να παίξουν και στην Ευρώπη.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...