«Καλή επιτυχία Χουλκ» (pic)

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Νίκου Καρέλη, την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου και ο Γιώργος Σαββίδης, έστειλε (και) διαδικτυακά τις ευχές του.
Πηγή: paok24.com
«Καλή επιτυχία Χουλκ» (pic)

Ο Νίκος Καρέλης «ανέβασε» στο Instagram μια φωτογραφία του ίδιου, με τη φανέλα της εθνικής ομάδας και το σήμα του ΠΑΟΚ από δίπλα, φωτογραφία την οποία αναδημοσίευσε ο Σαββίδης γράφοντας: «Καλή επιτυχία Χουλκ», όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το... «Χουλκ» λόγω των παρόμοιων χαρακτηριστικών με το Βραζιλιάνο, άλλοτε επιθετικό της Πόρτο και της Ζενίτ, προσωνύμιο που είχε «κολλήσει» στον Καρέλη από τα πρώτα του βήματα, στον Εργοτέλη.

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Νίκου Καρέλη, την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου και ο Γιώργος Σαββίδης, έστειλε (και) διαδικτυακά τις ευχές του.Ο Νίκος Καρέλης «ανέβασε» στο Instagram μια φωτογραφία του ίδιου, με τη φανέλα της εθνικής ομάδας και το σήμα του ΠΑΟΚ από δίπλα, φωτογραφία την οποία αναδημοσίευσε ο Σαββίδης γράφοντας: «Καλή επιτυχία Χουλκ», όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το… «Χουλκ» λόγω των παρόμοιων χαρακτηριστικών με το Βραζιλιάνο, άλλοτε επιθετικό της Πόρτο και της Ζενίτ, προσωνύμιο που είχε «κολλήσει» στον Καρέλη από τα πρώτα του βήματα, στον Εργοτέλη. 

Διαβάστε ακόμη...