Έπιασε δουλειά ο Μάριο Μπράνκο

Από inpaok.com: Είναι η τελευταία προσθήκη στο στελεχιακό δυναμικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο 43χρονος Πορτογάλος, Μάριο Μπράνκο είναι από την προηγούμενη Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, είχε την πρώτη του επαφή και γνωριμία με τα στελέχη της ΠΑΕ, με τα οποία θα συνεργαστεί, ενώ την Πέμπτη έδωσε το παρόν του και στην προπόνηση και παρουσιάστηκε στην ομάδα.
Πηγή: inpaok.com
Έπιασε δουλειά ο Μάριο Μπράνκο

Ο Μπράνκο, αναλαμβάνει τον ρόλο του «Διευθυντή Ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού τμήματος» και όπως σημείωσε η ΠΑΕ «ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Χάιντουκ Σπλιτ εντάσσεται στον Σύλλογο με σκοπό να συνεισφέρει στην υλοποίηση της στρατηγικής εισόδου του ΠΑΟΚ στην ελίτ των ευρωπαϊκών συλλόγων και την αποτελεσματικότερη συνεργασία με την αγορά του ποδοσφαίρου».

Ο Πορτογάλος έχει εργαστεί σε Πορτογαλία, Πολωνία, Ρουμανία και Κροατία, σε διάφορα πόστα, είτε ως σκάουτ, είτε ως αθλητικός διευθυντής, και στον ΠΑΟΚ θα έχει έναν σύνθετο ρόλο.

Στην πραγματικότητα, θα είναι αυτός, που θα αναλάβει να δουλέψει περισσότερο το θέμα των πωλήσεων, καθώς και της καλύτερης αξιοποίησης των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στο εξωτερικό. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, που υπάρχει, ο Μπράνκο θα συνεργαστεί με τον Μίχελ σ΄ αυτούς τους τομείς.

Τον τελευταίο καιρό, ο ΠΑΟΚ έψαχνε έναν τέτοιο άνθρωπο να τον εντάξει στο δυναμικό του, καθώς στην Τούμπα ένιωσαν την ανάγκη να εξελίξουν την ομάδα και στο κομμάτι αυτό.

Πριν το τέλος του προηγούμενου πρωταθλήματος είχε αρχίσει η έρευνα αγοράς στο συγκεκριμένο κομμάτι και η ΠΑΕ έχει ξεχωρίσει πέντε – έξι ανθρώπους από το εξωτερικό, που ήταν υποψήφιοι για τη θέση αυτή και έγιναν συναντήσεις με όλους.

Τελικά, προκρίθηκε ο Μάριο Μπράνκο, που έχει χτίσει ένα καλό δίκτυο επαφών τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, και η τελική επαφή μαζί του έγινε στην Βασιλεία, στο περιθώριο του αγώνα με τους Ελβετούς. Ο Πορτογάλος συζήτησε με ανθρώπους της ΠΑΕ, κατέληξαν σε συμφωνία και ήδη εγκαταστάθηκε στην Τούμπα τις τελευταίες ημέρες και ενημερώνεται.

Διαβάστε ακόμη...