«Από σήμερα γίναμε ΠΑΟΚ! Τρομερή ατμόσφαιρα, φοβερή ομάδα» (pics)

Βαθιά υπόκλιση των οπαδών της Μπενφίκα στο μεγαλείο του «Δικεφάλου»
Πηγή: paok24.com
«Από σήμερα γίναμε ΠΑΟΚ! Τρομερή ατμόσφαιρα, φοβερή ομάδα» (pics)

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην κατάφερε να γευτεί τη χαρά της πρόκρισης, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την τρομερή ευρωπαϊκή βραδιά της Τούμπας.

Η ατμόσφαιρα στην Τούμπα ήταν απίστευτη, με τον κόσμο να μην πτοείται και να φωνάζει στηρίζοντας την ομάδα κόντρα στην κακή εξέλιξη του σκορ.

Ενδεικτική και πρωτόγνωρη είναι η αποθέωση που γνώρισε ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του από φίλους της Μπενφίκα, η οποία σχολίασαν στον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δείτε μερικά μηνύματα παρακάτω:

«Καλή τύχη στο ελληνικό πρωτάθλημα, καλή ομάδα και δείχνει ότι έχει και έναν καλό προπονητή. Μεγάλη πίστη σε αυτή την ομάδα του ΠΑΟΚ. Από εδώ και πέρα είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ. Συγγνώμη, η Μπενφίκα ήταν εξαιρετική απόψε».

«Ευχαριστώ φίλοι στη Θεσσαλονίκη. Καλή τύχη παιδιά. Εξαιρετικά παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες, εύχομαι ό,τι καλύτερο στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Europa League».

«Καλή επιτυχία στο ταξίδι σας παιδιά. Δίκαιο παιχνίδι».

«Καλή τύχη στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Europa League από έναν οπαδό της Μπενφίκα».

«Θέλω να συγχαρώ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για αυτή την εξαιρετική ομάδα και για την τρομερή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν σε αυτό το στάδιο. Εύχομαι τα καλύτερα στην Ελλάδα και στο Europa League. Αποκτήσατε έναν νέο οπαδό».

«Ερωτεύτηκα βλέποντας το πανό για τη Μακεδονία στο γήπεδο σας. Μέγας Αλέξανδρος, το όνομα του σκορπά φόβο. Θα σας ακολουθώ, καλή επιτυχία στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Europa League».

Διαβάστε ακόμη...