Κάτι της χρωστάει!

Aπό paok24.com: Πέντε είναι οι ποδοσφαιριστές της αποστολής του ΠΑΟΚ για τον σημερινό "τελικό" με την Μπενφίκα που είχαν την τύχη να αγωνιστούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και στις μετέπειτα φάσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Πηγή: paok24.com
Κάτι της χρωστάει!

Αυτοί είναι οι Αντελίνο Βιεϊρίνια, Φερνάντο Βαρέλα, Εβγέν Χατσερίδης, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Ζοσέ Μαουρίσιο, με τον τελευταίο να "μετράει" δύο συμμετοχές στην καλύτερη διοργάνωση του πλανήτη.

Συμπτωματικά, αμφότερες ήταν με αντίπαλο την Μπενφίκα, στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2015-16, με την εμπειρία του Βραζιλιάνου χαφ να μην είναι... ευχάριστη.

Φορώντας τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ο Μαουρίσιο μπήκε ως αλλαγή στο 87ο λεπτό στον αγώνα του "Ντα Λουζ" στις 16 Φεβρουαρίου 2016, με τον Γιόνας να πετυχαίνει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με κεφαλιά!

Στον επαναληπτικό δε της Αγίας Πετρούπολης, μία εβδομάδα αργότερα, ο Μαουρίσιο βρέθηκε στη βασική ενδεκάδα. Στο 69ο λεπτό μάλιστα ο Χουλκ πέτυχε το 1-0 και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, στο 82ο ο Μαουρίσιο κάθισε στον πάγκο και στη συνέχεια η Μπενφίκα πέτυχε δύο γκολ (85΄ Γκαϊτάν, 90'+5 Ταλίσκα) και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους "8" της διοργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη...