Προσπάθεια για παραμονή του Μορέιρα

Από paok24.com: Ο Γιανίκ Μορέιρα έφτασε στη Θεσσαλονίκη, προχθές κι έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας, ωστόσο σε λίγες ημέρες, έχει υποχρεώσεις με την Αγκόλα.
Πηγή: paok24.com
Προσπάθεια για παραμονή του Μορέιρα

Πιο συγκεκριμένα, η Αγκόλα που συνεχίζει την προσπάθεια της για πρόκριση στο Μουντομπάσκετ 2019, θα δώσει τρία παιχνίδια, μέσα σε διάστημα τριών ημερών, σύμφωνα με το πρόγραμμα της FIBA!

Στις 14 Σεπτεμβρίου υποδέχεται το Καμερούν, την επομένη πηγαίνει στην έδρα του Τσαντ και στις 16, πηγαίνει στην Τυνησία...

Το αρχικό κάλεσμα του ομοσπονδιακού τεχνικού, είναι για την 1η Σεπτεμβρίου, για τους παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, ημέρα την οποία ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, σε φιλικό παιχνίδι στο Πήλιο, ενώ δύο μέρες νωρίτερα, θα παίξει εναντίον του Ολυμπιακού, στο Μέτσοβο.

Από πλευράς ΚΑΕ, έχουν γίνει επαφές με την ομοσπονδία της χώρας του Μορέιρα, προκειμένου να εξασφαλιστεί μία εβδομάδα παραπάνω παρουσίας του στην ομάδα και να πάει στην Αγκόλα στις 7-8 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, πέρα από αυτές τις επαφές, γίνεται προσπάθεια από πλευράς ΠΑΟΚ, με στόχο ο ύψους 2.11 παίκτης, να μη χρειαστεί να ταξιδέψει καν στην Αφρική για τα παιχνίδια αυτά, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη της εθνικής του ομάδας.

Το αποτέλεσμα αυτών των επαφών, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μορέιρα, για τα πρώτα δύο φιλικά της σεζόν, που είναι και πολύ δυνατά, κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμη...