Αποθέωσε Λουτσέσκου ο Ζαμπά!

Από paok24: Μερικές φορές δεν χρειάζονται τα λόγια αλλά αρκούν μόνο οι πράξεις. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ωστόσο και το δείχνουν και το λένε! Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει κερδίσει στο απόλυτο την εμπιστοσύνη τους, όπως δήλωσε και ο Λέο Ζαμπά!
Πηγή: paok24.com
Αποθέωσε Λουτσέσκου ο Ζαμπά!


Ο Βραζιλιάνος μίλησε σε μέσο της πατρίδας του με άκρως κολακευτικά λόγια για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως εκείνος ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξε τον Δικέφαλο. Μάλιστα, στάθηκε και στις ισορροπίες που κρατάει ο Ρουμάνος μέσα στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην πατρίδα του:

«Έφυγα από το κρύο, τώρα είμαι σε μια πιο ζεστή χώρα. Η οικογένεια μου είναι μαζί μου και οι υποδομές που συνάντησα είναι εξαιρετικές. Είχα και άλλες προτάσεις, αλλά η πιο φιλόδοξη ήταν αυτή του ΠΑΟΚ. Στόχος της ομάδας είναι να παίξει στους ομίλους του Champions League και τώρα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά»

Για τον Λουτσέσκου: «Δεν μιλάει πορτογαλικά, αλλά ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα τον ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου επέμενε για την απόκτηση μου. Είναι χαμογελαστός και μας κάνει να νιώθουμε ωραία, αλλά ταυτόχρονα έχει και τον απόλυτο έλεγχο.  Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει ότι και ο πατέρας του στην Σαχτάρ. Του αρέσουν οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Πάντα μου μιλάει και με βοηθάει πολύ να μπω στο κλίμα της ομάδας...»

Για τη ρεβάνς με την Μπενφίκα: «Η Τούμπα θα είναι σαν ένα... καζάνι. Όλοι γνωρίζουν πόσο παθιασμένοι είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ευελπιστώ να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι. Να μπούμε δυναμικά από την αρχή και να προκριθούμε στους ομίλους».

Διαβάστε ακόμη...