Όταν ο Παντελίδης ξεχνούσε τις καθοριστικές φάσεις…

Από paok24.com: Όταν η Τρίπολη φώναζε και ο Παντελίδης δεν ήθελε να μιλήσει για τη διαιτησία κατά της ομάδας του
Πηγή: paok24.com
Όταν ο Παντελίδης ξεχνούσε τις καθοριστικές φάσεις…

«Μα είναι καθοριστική φάση, να μην αναφερθώ σε αυτή...» αναρωτήθηκε χθες ο Σάββας Παντελίδης, όταν στη συνέντευξη Τύπου τέθηκαν και άλλα ζητήματα και άλλες φάσεις...

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης είχε δίκιο να χαρακτηρίζει καθοριστική τη φάση Παπαδόπουλου-Πρίγιοβιτς, όπου βέβαια υπάρχει επαφή και ο διαιτητής αποφάσισε να δώσει πέναλτι.

Δυστυχώς για τον Παντελίδη, το ίδιο δεν έκανε σε άλλες... καθοριστικές φάσεις. Και πάλι σε αγώνες της ομάδας του.

Ήταν 28 Ιανουαρίου. Φέτος... Όχι πριν τέσσερα-πέντε χρόνια. Ο αγώνας Αστέρας-Ολυμπιακός έληγε 1-1 και γι' ακόμη μία φορά σε εκείνο το γήπεδο (μεγάλες σφαγές με κορυφαία του Σπάθα) ο διαιτητής έπαιζε 20-80 τον Ολυμπιακό. Ποιος διαιτητής; Ο Θεσσαλονικιός Ζαχαριάδης!

Ο Αστέρας φώναζε για φάσεις όπως το πέναλτι στον Μανιά και μία αποβολή του Φιγκέιρας, ο Μανιάς έκανε δηλώσεις και τα τόνισε όλα αυτά και ο ΜΟΝΟΣ που δεν είπε κουβέντα ήταν ο Παντελίδης.

Βρήκαμε εκείνες τις δηλώσεις του. Αν δείτε οποιαδήποτε αναφορά στη διαιτησία... πείτε το και σε εμάς: «Μετά το τέλος της κυριακάτικης (28/1) αναμέτρησης, ο Σάββας Παντελίδης στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, η οποία, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, έδωσε στους Αρκάδες δύναμη για όλα το ενενηντάλεπτο.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς στην Αστέρα στη συνέντευξη Τύπου:

«Η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου μας έδωσε δύναμη για όλο το παιχνίδι, γιατί νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό, απλά στο δεύτερο μέρος με τις αλλαγές που έκανε μας έβαλε λίγο παραπάνω στο τελευταίο μισό και σε αυτό το σημείο, αν δεν είσαι προσεκτικός, μπορείς να χάσεις το παιχνίδι χωρίς να το καταλάβεις. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν αρκετά ψηλά για τον Ολυμπιακό, αλλά βρήκαμε κάποιες φάσεις αλλά και πάλι δεν μπορέσαμε να τις τελειώσουμε. Εκμεταλλευτήκαμε την κόπωση του Ολυμπιακού από το παιχνίδι του Κυπέλλου γι 'αυτό και ξεκίνησα με πίεση ψηλά. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ήταν δίκαιο, αλλά σήμερα τελειώνει και βλέπουμε ήδη τον επόμενο αγώνα»

Για την πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του:

«Κλείστηκε καλά ο χώρος και εκμεταλλευτήκαμε όλα τα λάθη του Ολυμπιακού, καθώς επίσης και το θόρυβο κάποιων αντιπάλων που είχαν έλλειψη ενέργειας».

Για το αν είναι πιο σημαντικό από τους άλλους ο βαθμός απέναντι στο Ολυμπιακό:

«Κάθε βαθμός είναι σημαντικός σε όλα τα παιχνίδια Δεν έχει να κάνει με ποιος είναι ο αντίπαλος αλλά με πόσο εσύ θέλεις τους βαθμούς Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και το βαθμό απέναντι στο Ολυμπιακό είναι εξίσου σημαντικό με όλους τους άλλους».

Χθες η διαιτησία επηρέασε το αποτέλεσμα. Τότε, για τον ίδιο άνθρωπο, ήταν απλά... Κυριακή.

Διαβάστε ακόμη...