Η «εξήγηση» για Βέρνμπλουμ και το «ευχαριστώ» του Σουηδού (pic)

Από sdna.gr: Ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ο Πόντους Βέρνμπλουμ στο ματς της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.
Πηγή: sdna.gr
Η «εξήγηση» για Βέρνμπλουμ και το «ευχαριστώ» του Σουηδού (pic)

Το «ευχαριστώ» του Σουηδού για το... θερμό καλωσόρισμα.

Την... είδηση έδωσε διαδικτυακά η Νίνα Βέρνμπλουμ, η οποία σε συζήτηση με τους συμπατριώτες της, αποκάλυψε πως ίσως και να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής στο εντός έδρας παιχνίδι.

«Θα παίξει σήμερα;»
«Δεν νομίζω αλλά είναι στην αποστολή, οπότε ίσως είναι έτοιμος για μια μικρή συμμετοχή», ανέφερε πριν την σέντρα του παιχνιδιού η κ.Βέρνμπλουμ.

Στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Σουηδός έχει ολοκληρώσει ήδη την προθέρμανσή του και ο Ραζβάν Λουτσέσκου του έχει δώσει ακριβείς οδηγίες για το ρόλο του μέσα στο γήπεδο στα εναπομείναντα λεπτά.

Η κίνηση του Ρουμάνου να ρίξει στον αγωνιστικό χώρο ήταν μια έκπληξη δεδομένου πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε ξεκαθαρίσει ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με την Μπενφίκα πως ο Βέρνμπλουμ υπολογίζεται για μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, δηλαδή μέσα Σεπτεμβρίου...

Χαρακτηρίστηκε έκπληξη λόγω της φιλοσοφίας του Λουτσέσκου να δίνει αρκετό χρόνο στους νεοαποκτηθέντες προκειμένου να μπουν για τα καλά στο κλίμα της ομάδας και να αντιληφθούν απόλυτα τα «θέλω» του στο παιχνίδι. Ωστόσο, στην περίπτωση του έγινε μια εξαίρεση δεδομένου πως ο Σουηδός φάνηκε να είναι με το «καλημέρα» σε καλή κατάσταση, μπήκε σε αρκετά κομμάτια ομαδικής προπόνησης αν και ακόμη υστερεί σε ρυθμό...

Σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Κάνιας άρχισε να εμφανίζει σημάδια... κούρασης λόγω των σερί ευρωπαϊκών παιχνιδιών, ο Λουτσέσκου εκτίμησε πως ο Σουηδός μπορεί να καταγράψει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής, εξηγώντας αργότερα πως:

«Πρώτα από όλα η ενέργεια του Κάνιας τελείωνε προς το τέλος του παιχνιδιού, είχαμε συζητήσει στο ημίχρονο για να μπει ο Βέρνμπλουμ, ξέρω ότι είναι κόντρα σε αυτό που έχω πει, ξέρω ότι μπορεί να είναι δικό μου λάθος το να χρησιμοποιείται ένας παίκτης χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος, χωρίς να έχει καταλάβει τις βασικές αρχές, αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να κάνουμε σε αυτό το σημείο...».

Από την πλευρά του, ο Σουηδός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το ντεμπούτο του, ευχαριστώντας τον κόσμο του ΠΑΟΚ για το καλωσόρισμα: «Ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα χθες. Εκπληκτική ατμόσφαιρα και μια πολύ σημαντική νίκη...»

Δείτε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...