Δεν είδαν το… ξύλο;

Από inpaok.com: Από το βράδυ του Σαββάτου (25/8) βρίσκεται σε εξέλιξη μια συντονισμένη επιχείρηση, που έχει ως σκοπό να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ δήθεν... ευνοημένος, στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης.
Πηγή: inpaok.com
Δεν είδαν το… ξύλο;

Το πεντακάθαρο πέναλτι του Παπαδόπουλου στον Πρίγιοβιτς (η επαφή δεν μπορεί να αμφισβητηθεί) έχει γίνει αντικείμενο χλευασμού, από ανθρώπους που σφύριζαν... κλέφτικα όταν ο Λιβάγια έπαιρνε πέρσι πέναλτι, δύο μέτρα έξω από την περιοχή!

Ωστόσο κανείς δεν στέκεται στο, ιδιαιτέρως σκληρό, παιχνίδι τον «Αρκάδων», το βράδυ του Σαββάτου στην Τούμπα.

Αυτό το βίωσε στο... πετσί του ο Αμρ Ουάρντα, που δέχθηκε σε αρκετές περιπτώσεις χτυπήματα «εν ψυχρώ», μιας και οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη, δεν είχαν άλλον τρόπο για να τον σταματήσουν.

Μάλιστα, η κατάσταση ξέφυγε, όταν ο Ιγκλέσιας τον πάτησε με τις τάπες, έχοντας σκοπό να του κόψει το ποδόσφαιρο.

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε το ότι ο Κουτσιάυτης δεν έδειξε στον Αργεντινό τον δρόμο προς την φυσούνα, αφήνοντας τον στο γήπεδο, παρά το «εγκληματικό» του μαρκάρισμα.

Ο διαιτητής από την Άρτα βέβαια χαρίστηκε και στον Κώτσιρα, στο πρώτο ημίχρονο, όταν αρνήθηκε να δείξει στον νεαρό μπακ του Αστέρα την δεύτερη κίτρινη (για μαρκάρισμα και πάλι στον Ουάρντα), επιτρέποντας έτσι στους φιλοξενούμενους να ολοκληρώσουν το παιχνίδι με 11 ποδοσφαιριστές.

Χαρακτηριστικό αυτού είναι η απίστευτη παραδοχή του Σάββα Παντελίδη, στην συνέντευξη τύπου της Τούμπας. Εκεί είπε ότι αντικατέστησε τον Κώτσιρα στο ημίχρονο για να μην δεχθεί την δεύτερη κίτρινη!

Διαβάστε ακόμη...