Βέρνμπλουμ: Ντεμπούτο στο νέο του… σπίτι

Από sportime.gr: Ο Πόντους Βέρνμπλουμ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Τούμπα φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sportime.gr
Βέρνμπλουμ: Ντεμπούτο στο νέο του… σπίτι

Ο Σουηδός, η μεταγραφή του οποίου πέρασε από 40 κύματα το φετινό καλοκαίρι, πάτησε το χορτάρι του γηπέδου, γνωρίζοντας, παράλληλα, την αποθέωση κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Στα πρώτα 20 λεπτά, που ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε στον πρώην παίκτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έγιναν αντιληπτά ορισμένα από τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατά τ' άλλα είναι ανέτοιμος ακόμη και δεν βρίσκεται στο 100%.

Ο Βέρνμπλουμ είναι ένας σκληροτράχηλος χαφ, που πράγματι θυμίζει τον Πάμπλο Γκαρσία τόσο στην κορμοστασιά όσο και στο στυλ παιχνιδιού. Δεν πρόλαβε, όμως, να δείξει πολλά ο Σουηδός στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και όπως δήλωσε και στη συνέντευξη τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρειάζεται κι άλλο χρόνο προκειμένου να εγκλιματιστεί στα δεδομένα και τα ζητούμενα της νέας του ομάδας. «Χρησιμοποίησα τον Βέρνμπλουμ γιατί ο Κάνιας είχε ξεμείνει απο ενέργεια. Μίλησα απο το ημίχρονο για να μπει ο Βέρνμπλουμ. Εγώ θέλω να δώσω χρόνο στους νέους παίκτες να καταλάβουν το παιχνίδι μας, ήταν δικό μου λάθος. Ρίσκαρα που τον έβαλα μέσα γιατί είναι λίγες μέρες μαζί μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του «δικεφάλου» για τον έμπειρο ΧΑΦ.

Σαν στο... σπίτι τους

Στις κερκίδες της Τούμπας βρέθηκε χθες σύσσωμη η οικογένεια Βέρνμπλουμ για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Η σύζυγος του Σουηδού παίκτη μαζί με τα δύο παιδάκια της, που ήταν ντυμένα στα ασπρόμαυρα παρακολούθησαν ιδίοις όμμασι το ντεμπούτο του Πόντους Βέρνμπλουμ, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Οι πρωταγωνιστές, λοιπόν, της πιο πολυσυζητημένης μεταγραφής του φετινού καλοκαιριού έχουν ήδη βρει το νέο τους «σπίτι» και αυτό δεν είναι άλλο από το γήπεδο της Τούμπας. Μάλιστα, κατά την είσοδό του στο ματς ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας γνώρισε την αποθέωση, με τους φίλους του «δικεφάλου» να τον καλωσορίζουν με τον πιο όμορφο τρόπο στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...