Φιλική ήττα στο τρίτο τεστ

Από paok24.com: Το τρίτο φιλικό τεστ σε διάστημα λίγων ημερών έδωσε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Φιλική ήττα στο τρίτο τεστ


Αντίπαλος, όπως και το απόγευμα της Παρασκευής, ήταν η Πέλιστερ από τα Σκόπια, με τον Δικέφαλο του Βορρά να γνωρίζει την ηττα με 28 - 31 (16-12 ημίχρονο), σε μία φιλική αναμέτρηση στην οποία και οι δύο ομάδες έβγαλαν αρκετό πάθος.

Για μία ακόμη φορά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Σεϊρεκίδης, δοκίμασε πρόσωπα και καταστάσεις στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του, αλλά και τα στοιχεία εκείνα που θα πρέπει να βελτιωθούν στη συνέχεια της προετοιμασίας.

Άλλωστε, ένας από τους βασικούς στόχους του Έλληνα τεχνικού είναι η ομάδα του να αποκτήσει γρήγορα ομοιογένεια ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έκλεισε την πρώτη σειρά των φιλικών παιχνιδιών (ένα με Αερωπό και δύο με Πέλιστερ) με τα στοιχεία που δείχνει να είναι έως τώρα θετικά, παρά το γεγονός ότι τα πόδια και τα χέρια των παικτών είναι "βαριά" από τις καθημερινές προπονήσεις.

 

Διαβάστε ακόμη...