Το παρασκήνιο με Τόσκα και η παρέμβαση…

Πλούσιο ήταν το παρασκήνιο της απόκτησης του Αλίν Τόσκα. Παρότι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου για ευνόητους λόγους, τονίζει, ότι και στην συγκεκριμένη περίπτωση ακολουθήθηκε η κλασική διαδικασία, όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα λένε πως χρειάστηκε και η δική του μεσολάβηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Πηγή: arenafm.gr
Το παρασκήνιο με Τόσκα και η παρέμβαση…

Οι πληροφορίες του Arenafm.gr αναφέρουν πως η υπόθεση καθυστέρησε τόσο πολύ, διότι ο Τόσκα είχε προτάσεις από την Ισπανία και την Ιταλία και εμφανιζόταν διστακτικός για την μετακόμισή του στην Ελλάδα, παρά την οικονομική φερεγγυότητα που προσφέρει η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, λόγω της έλλειψης προβολής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ζητήθηκε η παρέμβαση του Λουτσέσκου και κατόπιν συνομιλίας μαζί του ο συμπατριώτης του προπονητής τον έπεισε πως το συμφέρον της καριέρας του είναι ο ΠΑΟΚ. Τον έκανε να αισθανθεί ασφάλεια και ότι υπάρχουν προοπτικές περαιτέρω εξέλιξης της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας με τον ερχομό του στην Τούμπα. Άλλωστε, είναι πολλά τα παραδείγματα ξένων παικτών που αναδείχτηκαν στον ΠΑΟΚ, πριν πάρουν μεταγραφή σε ευρωπαϊκή ομάδα.

Ο Λουτσέσκου τον ήθελε, γιατί τον ξέρει καλά και γιατί είναι «πολυεργαλείο", αφού μπορεί να παίξει εκτός από αριστερό μπακ και κεντρικός αμυντικός.

Διαβάστε ακόμη...