Αποφασίζει ο Λουτσέσκου

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ κινείται σε ρυθμούς... πρωταθλήματος πλέον, καθώς αύριο θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, ψάχνοντας μία πρεμιέρα με το δεξί.
Πηγή: paok24.com
Αποφασίζει ο Λουτσέσκου

Ο "Δικέφαλος" θα ολοκληρώσει σήμερα το απόγευμα (18:30) την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι, με μία προπόνηση στην Τούμπα, όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα κάνει τις τελευταίες του δοκιμές για το σχήμα που θα ξεκινήσει.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, δεν μπορεί να υπολογίζει σίγουρα στους Μαουρίσιο και Βαρέλα, καθώς αμφότεροι είχαν αποβληθεί στον τελικό του Κυπέλλου και θα είναι τιμωρημένοι αύριο.

Κάτι που σημαίνει, ότι ο Χατσερίδης έχει τον πρώτο λόγο για παρτενέρ του Κρέσπο, ενώ ο Σάκχοφ θα είναι δίπλα στον Κάνιας στο κέντρο.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται ο τεχνικός του ΠΑΟΚ να προχωρήσει και σε άλλες αλλαγές σε σχέση με τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν στην Ευρώπη, θέλοντας να δώσει ανάσες σε παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί πολύ, με φόντο και το πολύ μεγάλο παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης με την Μπενφίκα.

Πέρα λοιπόν από τους Χατσερίδη και Σάκχοφ, θέση διεκδικούν και οι Ακπόμ και Ουάρντα στο βασικό σχήμα, με τον πρώτο να παίρνει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του στο "Ντα Λουζ" και τον δεύτερο να είναι... on fire, μετά το ματς στην Λισαβόνα.

Διαβάστε ακόμη...