«Ενεργός» ο Τόσκα!

Από paok24.com: Το ζητούμενο για κάθε ποδοσφαιριστή που αποτελεί μεταγραφή, είναι να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας προκειμένου να τον υπολογίζει ο προπονητής του. Στην περίπτωση του Τόσκα, ο Ρουμάνος αμυντικός δεν αναμένεται να χρειαστεί πολύ χρόνο...
Πηγή: paok24.com
«Ενεργός» ο Τόσκα!

Και αυτό γιατί ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, που από το πρωί βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στον ΠΑΟΚ, αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Μπέτις, συμμετέχοντας στα περισσότερα φιλικά της.

Συγκεκριμένα, ο Τόσκα αγωνίστηκε ως αλλαγή σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στις 14 Ιουλίου στο οποίο η Μπέτις κέρδισε με 1-0, ενώ τέσσερις ημέρες αργότερα πήρε φανέλα βασικού στην ισοπαλία με την Μπράγκα (1-1).

Στις 21 Ιουλίου, ο Ρουμάνος μπακ αγωνίστηκε σε ολόκληρο το φιλικό με την Έσεν, διάρκειας ενός ημιχρόνου, στο οποίο η Μπέτις κέρδισε με 2-1, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη στο φιλικό με την Γκλάντμπαχ την επόμενη ημέρα, όπου ο Τόσκα και οι συμπαίκτες του ηττήθηκαν με 3-2.

Στο φιλικό με την Μαρσέιγ στις 25 Ιουλίου, όπου η Μπέτις ηττήθηκε με 3-1, ο Τόσκα μπήκε ως αλλαγή στο 76ο λεπτό, ενώ στις 28 Ιουλίου ήταν βασικός στη φιλική ισοπαλία με τη Λιλ (2-2). Στις 3 Αυγούστου δε, ο Τόσκα αγωνίστηκε σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο της φιλικής νίκης της Μπέτις εις βάρος της Μπόρνμουθ με 2-0, ενώ μία ημέρα αργότερα αγωνίστηκε ως αλλαγή από το 77΄ έως το φινάλε, στη νίκη επί της Κάρντιφ με 2-1.

Τέλος, στο νικηφόρο φιλικό με τη Φροζινόνε (3-1), ο Τόσκα πήρε μέρος ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά, με αυτή τη συμμετοχή του να είναι η τελευταία με τα χρώματα της Μπέτις καθώς δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τη Λας Πάλμας στις 11 Αυγούστου και στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος στις 17 Αυγούστου, όπου η Μπέτις ηττήθηκε στο γήπεδό της από τη Λεβάντε με 3-0.

Διαβάστε ακόμη...