"Πρώτα ο Αστέρας, μετά η Μπενφίκα" (vid )

Απολαυστικός Ουάρντα για μία ακόμη φορά! Τι είπε ο Αιγύπτιος για τον Αστέρα, τον κόσμο και την... τρέλα των τελευταίων ημερών, τον Λουτσέσκου και το μήνυμα που του έστειλε ο Μοχάμεντ Σαλάχ
Πηγή: paok24.com
"Πρώτα ο Αστέρας, μετά η Μπενφίκα" (vid )

Ο Αμρ Ουάρντα με την γνωστή, πολύ καλή του διάθεση, "εισέβαλε" στο live της NOVA πριν από την απογευματινή προπόνηση και μίλησε για το γκολ του στην Λισαβόνα, τα μηνύματα που δέχθηκε από τον κόσμο, αλλά και το ματς με τον Αστέρα.

"Επικρατεί μία... τρέλα μετά το ματς με την Μπενφίκα. Όλος ο κόσμος τραγουδάει ο "ντιπιντάι". Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια στον ΠΑΟΚ. Η Μπενφίκα είναι μία μεγάλη ομάδα, αλλά κι εμείς με αυτές τις εμφανίσεις με την Βασιλεία, την Σπάρτακ και την Μπενφίκα δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε", ανέφερε αρχικά ο Αιγύπτιος, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς με τον Αστέρα:

"Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Ο Αστέρας είναι μία καλή ομάδα θα είναι δύσκολο, αλλά εμείς παίζουμε στην έδρα μας και είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε. Στο μυαλό μας είναι η Τρίπολη, όχι η Μπενφίκα. Όλες οι ομάδες στην Ευρώπη, κάνουν το ίδιο. Παίζουν Τρίτη ή Τετάρτη στην Ευρώπη και μετά στο πρωτάθλημα".

Όσο για τον Μοχάμεντ Σαλάχ; Ο Αιγύπτιος ανέφερε: "Μου έστειλε μήνυμα, ναι! Αν περάσει ο ΠΑΟΚ, η Λίβερπουλ θα περάσει σε άλλο γκρουπ δυναμικότητας, οπότε το θέλει κι αυτός.

Αν περάσουμε στους ομίλους θα είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Εγώ, ο κόσμος, όλη η πόλη! Ο πρώτος που μου έστειλε μήνυμα μετά το ματς ήταν ο πατέρας μου. Το χάρηκε κι αυτός πολύ. Ο προπονητής μου είπε "μπες και σκόραρε". Αυτό μου είπε, αυτό έκανα!".

Δείτε στο 22:08

 

Διαβάστε ακόμη...