«Ο ΠΑΟΚ κερδίζει οποιονδήποτε αντίπαλο”

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μίλησε από τη Γερμανία στον ARENA FM 89,4 για την ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα και την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο διεθνής Έλληνας στόπερ του Αμβούργου αναφέρθηκε ακόμα στο νέο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στους προσωπικούς του στόχους.
Πηγή: arenafm.gr
«Ο ΠΑΟΚ κερδίζει οποιονδήποτε αντίπαλο”

Μεταξύ άλλων είπε:

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Είμαι τραυματίας, διανύω περίοδο αποθεραπείας και προσπαθώ να επανέλθω στους αγωνιστικούς χώρους. Ο στόχος μου είναι να γίνω καλά και να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό στην ενεργό δράση".

Για την ρεβάνς με την Μπενφίκα: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην πρόκριση κόντρα στην Μπενφίκα. Ελπίζω να καταφέρουμε να περάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι πολύ σημαντικό αυτό και για την ομάδα, αλλά και για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Θα είναι δύσκολο, βέβαια, γιατί στο πρώτο παιχνίδι, είδαμε, ότι δεν ήταν εύκολα τα πράγματα, αλλά ήταν πάρα καλό το τελικό αποτέλεσμα που πήρε ο ΠΑΟΚ. Εύχομαι με λίγη τύχη και με μία καλή εμφάνιση να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να περάσει στους ομίλους".

Για το εάν περίμενε την μέχρι τώρα ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ: «Όταν είδα την κλήρωση δεν το πίστευα και πολύ. Οι εμφανίσεις του, όμως, έδειξαν την αξία του. Με τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει, πλέον, ο ΠΑΟΚ δημιούργησε ένα πολύ καλό σύνολο. Φαίνεται ότι είναι ομάδα, όπως λέμε στο ποδόσφαιρο, μπορεί να κερδίσει τον καθένα και εύχομαι να το κάνει".

Για το νέο ελληνικό πρωτάθλημα:«Το φετινό ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, γιατί όλες οι ομάδες βελτιώθηκαν τον τελευταίο χρόνο. Βλέπουμε μία άνοδο. Αυτό φαίνεται και από τις ομάδες που είναι κοντά, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ που θέλουν να μπουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μακάρι να τα καταφέρουν".

Διαβάστε ακόμη...