«Ο ΠΑΟΚ έχει το αβαντάζ, η Μπενφίκα είναι έμπειρη ομάδα και τίποτα δεν τελείωσε»

Από sdna.gr: Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, μίλησε για το ματς κόντρα στη Μπενφίκα, για το ποιον παίκτη ξεχώρισε από τον Δικέφαλο και αν θα έρθει στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει κάποιον αγώνα.
Πηγή: sdna.gr
«Ο ΠΑΟΚ έχει το αβαντάζ, η Μπενφίκα είναι έμπειρη ομάδα και τίποτα δεν τελείωσε»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα: «Έγινε ένα φανταστικό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ τυχερός. Ο Πασχαλάκης έκανε το καλύτερο του παιχνίδι. Τίποτα δεν τελείωσε ακόμη. Θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι στην Τούμπα. Σημαντικό το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ».

Για τη ρεβάνς στην Τούμπα: «O ΠΑΟΚ έχει το αβαντάζ αλλά δεν χρειάζεται να πάρει ρίσκα γιατί η Μπενφίκα είναι μια έμπειρη ομάδα. Για τον ΠΑΟΚ είναι μια νέα εμπειρία το Champions League. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για τον ποιον παίκτη του ΠΑΟΚ ξεχώρισε: «Ξεχώρισα τον Ουάρντα, φαίνεται πως έχει ποιότητα. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στο να κάνει το όνειρο του αληθινό. Έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση πλέον. Η επιτυχία ήταν συλλογική».

Για το ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ μπορεί να αυξήσει τις μετοχές του και να πάρει μεταγραφή: «Όσοι παίκτες παίζουν στο Champions League θα έχουν μια καλή τύχη γιατί όλες οι ομάδες τους παρακολουθούν. Οποιοσδήποτε παίκτης του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή, γιατί όχι ο Πέλκας;».

Για τη ρήτρα σε Πασχαλάκη και Πέλκα: «Δεν είναι τίποτα αυτή η ρήτρα για ομάδες της Αγγλίας ή της Ιταλίας».

Για το εάν θα έρθει στην Ελλάδα: «Δεν είναι στα σχέδια μου αυτή τη στιγμή αλλά εάν ο ΠΑΟΚ κάνει μια καλή πορεία στο Champions League τότε μπορεί να έρθω».

Διαβάστε ακόμη...