Η απόφαση για Λάμπρου

Από thessports.gr:Ο Λάζαρος Λάμπρου επέστρεψε το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ για να αποδείξει στον Ραζβάν Λουτσέσκου πως αξίζει μια ευκαιρία ώστε να δείξει την ποδοσφαιρική του αξία.
Πηγή: thessports.gr
Η απόφαση για Λάμπρου

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έδειξε πολύ καλά σημάδια στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, αποτελώντας έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» για το προπονητικό επιτελείο. Άλλωστε στην θέση του ο ΠΑΟΚ έχει αρκετές λύσεις καθώς με την έλευση του Ζαμπά και την επιστροφή του Ουάρντα η ομάδα έχει εμπλουτίσει τις λύσεις για τα εξτρέμ.

Μέχρι στιγμής ο Λάμπρου δεν κατέγραψε λεπτά συμμετοχής, γεγονός που ήταν και το εναρκτήριο σήμα για μεταγραφικά σήριαλ που τον ήθελαν να φεύγει δανεικός για την Ολλανδία αλλά ακόμα και την Ελλάδα.

Ο Λάμπρου μετά από συζήτηση που είχε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να διαλέξει τον δύσκολο δρόμο θέλοντας να μείνει στον ΠΑΟΚ και να παλέψει αρχικά για την πρώτη του ευκαιρία και στην συνέχεια να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Να σημειωθεί πως ο Ρουμάνος τεχνικός του εξήγησε πως τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για εκείνον όμως θα είναι δίκαιος με την περίπτωσή του συγκριτικά με τους συμπαίκτες του.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Λάμπρου δεν θα φύγει από τον ΠΑΟΚ αλλά αντίθετα θα μείνει να διεκδικήσει ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε ακόμη...