Κούδας για ΠΑΟΚ και πρόκριση

Από thessports.gr: Ο Γιώργος Κούδας παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ και την ξέφρενη Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του Λουτσέσκου, με τον παλαίμαχο άσο του Δικεφάλου να μιλά για το παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στην Μπενφίκα στο Ντα Λουζ.
Πηγή: thessports.gr
Κούδας για ΠΑΟΚ και πρόκριση

Διαβάστε όσα είπε:

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι πλέον φαβορί για την πρόκριση: «Φαβορί δεν υπάρχει, το έχουμε διαπιστώσει πολλές φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε εμφάνιση σαν τα προηγούμενα ματς, αλλά ο αντίπαλος που είχε ήταν πολύ ποιοτικός. Πήρε όμως το αποτέλεσμα και τώρα θα δούμε αν στην Τούμπα η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει για να περάσει. Με τα στοιχεία που έχει δείξει, πιστεύω ότι μπορεί να το καταφέρει».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να χτίζει προσωπικότητα: «Από τη στιγμή που ήρθε ο Λουτσέσκου έχει δώσει στην ομάδα κάποια στοιχεία που με τον χρόνο τα βελτιώνει. Κάνει σωστή διαχείριση και χαίρομαι να βλέπω την ομάδα να παίζει. Είναι μια ομάδα που έχει αρχίσει να γίνεται ανταγωνιστική όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη».

Για τον Ουάρντα: «Είναι πολύ χρήσιμος παίκτης και ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει αυτό που έκανε χθες. Όποτε τον χρειαστεί είναι διαθέσιμος και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει και με άλλους παίκτες επί Λουτσέσκου».

Για τον Πέλκα που φοράει τη φανέλα με το νούμερο 10: «Ο Δημήτρης έχανε τον δρόμο του κάποιες φορές. Έχω μιλήσει μαζί του γιατί του φόρτωναν το βάρος της φανέλας με το 10. Εγώ όποτε μιλάμε του λέω ότι θα βάλει τη σφραγίδα του Πέλκα. Ούτε Κούδας, ούτε Πελέ, ούτε τίποτα. Πρέπει να βελτιώσεις κάποια πράγματα, να μην ψάχνεις πάντα τη δυσκολότερη ενέργεια και να ψάξεις περισσότερο πώς θα δημιουργήσεις το γκολ».

Για τις διαφορές της δικής του εποχής με του Πέλκα: «Όταν έχεις έναν Σαράφη και έναν Τερζανίδη να σου λένε "κάτσε, εμείς θα τρέξουμε", ήταν ευκολότερο. Εγώ δεν έτρεχα όσο ο Πέλκας. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και γι' αυτό ξαναλέω ότι η διαχείριση της ομάδας είναι πολύ σημαντική».

Για τον Βιεϊρίνια: «Είναι εκπληκτικός παίκτης και αυτό που είναι να κάνει, θα το κάνει ακόμα και αν παίζει ως αριστερός μπακ».

Διαβάστε ακόμη...