«Ανυπομονώ να προπονηθώ με τον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Ο Γιανίκ Μορέιρα δεν κατάφερε να δώσει το παρών στην χθεσινή πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ, όμως έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας.
Πηγή: sdna.gr
«Ανυπομονώ να προπονηθώ με τον ΠΑΟΚ»

Ο 27χρονος Ανγκολέζος διευθετεί κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες αναφορικά με τη βίζα του και αναμένεται μόλις ολοκληρωθεί η έκδοση της, να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο νεοαποκτηθείς σέντερ του Δικεφάλου, ωστόσο, έσπευσε να στείλει το δικό του μήνυμα, μέσω του επίσημου λογαριασμού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο instagram, στο οποίο είναι εμφανής η ανυπομονησία του να βρεθεί κοντά στη νέα του ομάδα και να ξεκινήσει δουλειά, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Γεια σε όλους είμαι ο Γιανίκ Μορέιρα ,εύχομαι να ήμουν εκεί μαζί σας για την προετοιμασία αλλά είμαι ακόμα εδώ και περιμένω να ετοιμαστεί η βίζα μου, ελπίζω να είναι έτοιμη αυτή τη βδομάδα έτσι ώστε να μπορέσω να ταξιδέψω για να σας συναντήσω επιτέλους, να ξεκινήσω τη δουλειά και να προπονηθώ μαζί σας. Θα τα πούμε σύντομα!»

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

 

Διαβάστε ακόμη...