Για το πρώτο βήμα προς το... όνειρο ο ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μπενφίκα σήμερα (22:00) στο "Ντα Λουζ" και θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα για να φτάσει ακόμα πιο κοντά στο... όνειρο των ομίλων του Champions League.
Πηγή: sdna.gr
Για το πρώτο βήμα προς το... όνειρο ο ΠΑΟΚ

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει! Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στη... μάχη του κατάμεστου, όπως αναμένεται, "Ντα Λουζ", εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα (22:00) με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα, ενόψει και της ρεβάνς στην Τούμπας, προκειμένου να φτάσει στους ομίλους του Champions League.

Ο Δικέφαλος, κατάφερε να φτάσει εδώ αποκλείοντας την... έμπειρη από ευρωπαϊκές διοργανώσεις Βασιλεία με δύο νίκες (2-1 στην Τούμπα, 0-3 εκτός) και την ισχυρή Σπαρτάκ Μόσχας μετά την επική ανατροπή από 0-2 σε 3-2 στην Τούμπα (το ματς στη Ρωσία έμεινε στο 0-0).

Από την άλλη, η Μπενφίκα ήρθε αντιμέτωπη με την Φενέρμπαχτσέ την οποία νίκησε με 1-0 στην Πορτογαλία, παίρνοντας την ισοπαλία - πρόκριση (1-1) στην Τουρκία.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλουν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, ωστόσο δεν έχουν σκοπό να αμυνθούν, καθώς μοναδικός στόχος είναι η νίκη, όπως άλλωστε δήλωσαν τόσο ο Ρουμάνος τεχνικός, όσο και ο Φερνάντο Βαρέλα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο Δικέφαλος, που έχει ως μοναδικό πρόβλημα την απουσία του Ελ Καντουρί (και του νεοφερμένου και ανέτοιμου Βέρνμπλουμ), αναμένεται να παραταχθεί με το γνωστό 4-2-3-1, με μοναδικό ερωτηματικό τη θέση του αριστερού εξτρέμ, εκεί όπου Ουάρντα, Μπίσεσβαρ και Ζαμπά θα δώσουν τη δική τους... μάχη.

Αντίθετα, το μεγάλο... στοίχημα του τεχνικού της Μπενφίκα, Ρουί Βιτόρια, είναι όπως ο ίδιος υποστήριξε να κοιτάξουν οι παίκτες του στα... μάτια αυτούς του ΠΑΟΚ και σε καμία περίπτωση να μη τους υποτιμήσουν.

Ο προπονητής των "Αετών" δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες, Γιόνας και Καστίγιο, ενώ... πονοκέφαλο προκαλεί και ο αμφίβολος Αλμέιδα ο οποίος απουσίασε από την τελευταία προπόνηση της ομάδας λόγω αδιαθεσίας, με τον 48χρονο τεχνικό ωστόσο να τονίζει ότι θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο Βιτόρια αναμένεται να... κατεβάσει την ομάδα του σε διάταξη 4-3-3 με μεγάλο στόχο τη συμμετοχή στους ομίλους, εκεί όπου βρίσκονται ανελλιπώς τα τελευταία οχτώ χρόνια.

Διαβάστε ακόμη...