Ο ΠΑΟΚ… πληγώνει τον Βλαχοδήμο!

Από inpaok.com: Η αντίστροφή μέτρηση έχει ξεκινήσει για το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Λισαβόνα, κόντρα στην Μπενφίκα, το βράδυ της Τρίτης (20/8) .
Πηγή: inpaok.com
Ο ΠΑΟΚ… πληγώνει τον Βλαχοδήμο!

Εκεί ο Δικέφαλος θέλει να πάρει ένα καλό σκορ που θα βάλει «βάσεις» για την πρόκριση, ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας, οχτώ βράδια αργότερα.

Για να το πετύχει αυτό θα ψάξει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, που έχει πάρει «γάντια» βασικού σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν.

Ο ομογενής τερματοφύλακας που μεγάλωσε στην Γερμανία, εντάχθηκε στους δευτεραθλητές Πορτογαλίας, μετά από ενάμιση χρόνο στον Παναθηναϊκό.

Σε αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ τον αντιμετώπισε έξι φορές, με το ποσοστό των νικών να είναι μοιρασμένο με τρεις νίκες και τρεις ήττες για τον Δικέφαλο.

Οι «ασπρόμαυροι» μάλιστα κατάφεραν να νικήσουν τον νεαρό τερματοφύλακα εννέα φορές, με χαρακτηριστικότερο παιχνίδι το 4-0 του ημιτελικού κυπέλλου, την σεζόν 2016-17, στον δρόμο προς την κατάκτηση του πέμπτου τροπαίου.

Δυο είχε δεχθεί στην, εντός έδρας ήττα του Δικεφάλου από τον Παναθηναϊκό με 2-3 για την τελευταία αγωνιστική των play offs της ίδιας χρονιάς.

Η τελευταία συνάντηση των δυο πλευρών έγινε για την προτελευταία αγωνιστική του περασμένου πρωταθλήματος, όταν και η ομάδα του Λουτσέσκου «παρέλασε» από την Λεωφόρο με 0-3.

Μάλιστα αυτά τα εννέα γκολ από τον ΠΑΟΚ, είναι τα περισσότερα που έχει δεχθεί από αντίπαλο, κατά την παρουσία του στην Ελλάδα.

Ο συντελεστής θα μπορούσε να ανέβει ακόμα παραπάνω, αν αγωνιζόταν στα παιχνίδια της Τούμπας για το πρωτάθλημα, τις σεζόν 2016-17 και 2017-18. Σε αυτά τα παιχνίδια οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν με 3-0 και 4-0 αντίστοιχα με τον Βλαχοδήμο να παρακολουθεί την ήττα της ομάδας του από τον πάγκο.

Διαβάστε ακόμη...