«Ο ΠΑΟΚ θα ήταν πρωταθλητής, αλλά…»

Από inpaok.com: ΠΑΟΚ και Μπενφίκα «κοντράρονται» για τα play off του Champions League, σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Μιγκέλ Βίτορ, που έχει φορέσει τις φανέλες και των δυο ομάδων.
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ θα ήταν πρωταθλητής, αλλά…»

Ο Πορτογάλος στόπερ, αγωνίστηκε στον Δικέφαλο την τριετία 2013-16, προερχόμενος από τους «Αετούς» και πλέον βγάζει το ψωμί του στο Ισραήλ και την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, σχολίασε τις επερχόμενες αναμετρήσεις, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, που θα κατακτούσε πέρσι το πρωτάθλημα, «αν δεν υπήρχαν τα εξωαγωνιστικά προβλήματα στην Ελλάδα», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Πορτογάλος στόπερ:

«Δεν θέλω να το χάσω αυτό το ματς. Θα είναι ιδιαίτερο για μένα, ακόμη κι ως οπαδός. Η Μπενφίκα είναι η ομάδα της καρδιάς μου και στον ΠΑΟΚ μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

Θα είναι ισορροπημένα ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με ποιότητα κι εάν δεν υπήρχαν εξωαγωνιστικά προβλήματα στην Ελλάδα θα ήταν πρωταθλητής. Απέκλεισε ήδη τη Βασιλεία και τη Σπαρτάκ κι αυτό δείχνει τη δύναμή του.

Θα ήταν σημαντικό για την Μπενφίκα να πάρει αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και να πάει να το υπερασπιστεί στην Ελλάδα. Περιμένω τον ΠΑΟΚ δυνατό αμυντικά, να ψάχνει χώρους και αντεπιθέσεις. Η Μπενφίκα, ως φαβορί που είναι, θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει με κατοχή της μπάλας».

Διαβάστε ακόμη...