«Όχι» ΠΑΟΚ στα εκατομμύρια της Ουντινέζε για Πρίγιοβιτς!

Από sportime.gr: Πριν από μερικές εβδομάδες η ηλεκτρονικη έκδοση του Sportime είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκής ομάδας για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Αυτή λοιπόν, ήταν η Ουντινέζε, η οποία προσέφερε 6,5εκ€ για την αγορά του Σέρβου επιθετικού του «δικεφάλου».
Πηγή: sportime.gr
«Όχι» ΠΑΟΚ στα εκατομμύρια της Ουντινέζε για Πρίγιοβιτς!

Οι «ασπρόμαυροι» αρνήθηκαν την συγκεκριμένη πρόταση καθώς δεν προτίθενται να παραχωρήσουν τον βασικό τους σέντερ φορ. Οι ιθύνοντες της ομάδας θα αναγκαστούν να συζητήσουν κάποια πρόταση για τον 28χρονο φορ μόνο αν αυτή ξεπερνά τη ρήτρα του παίκτη, η οποία ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, ο Σέρβος δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και θέλει να αγωνιστεί με τους Θεσσαλονικείς στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Πόρτα» και για Μαουρίσιο!

Το προηγούμενο διάστημα ο «δικέφαλος» αρνήθηκε εκ νέου πρόταση για τον Ζοζέ Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος, με τις εμφανίσεις του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, με τον ΠΑΟΚ όμως να απορρίπτει μετά την πρόταση της Αλ Αχλί στις αρχές του καλοκαιριού ακόμη μία για τον βασικό αμυντικό του χαφ.

Ο πρώην χαφ της Ζενίτ, άλλωστε, αποτελεί βασικό «γρανάζι» της μηχανής του Ραζβάν Λουτσέσκου και η άφιξη του Πόντους Βέρνμπλουμ στην ομάδα αναμένεται να τον... ανεβάσει ακόμη περισσότερο.

Διαβάστε ακόμη...